Régen láttam ilyen izgi és eredeti történetet, mint ezzel a filmmel. Nagyon tetszett és mondhatom, hogy egy percig se lankadt a figyelmem, mert irtó módon fordulatos és lenyűgöző. Fantasztikus!!!
Hú hát erről a filmről kb. semmit nem tudtam, úgy ültem le megnézni. Végig odaszegezett a képernyőhőz... Mads Mikkelsen én nem nagyon ismertem, de olyan nagyon jót alakított a filmben, hogy az eszméletetlen.
Mesteri munka, hibátlan rendezés és hasonlóképp jó színészi alakítások. Mads Mikkelsen pedig egyenesen oltári. A történet eredeti, tele drámával, de még sem vág rögtön a dolgok elejébe a film, hagyja, hogy kibontakozzon a cselekmény. Először megszeretteti velünk Lucast, és csak aztán kavarja össze a szálakat.
Olyan gyomorszorító film, hogy csak akkor ajánlom megnézni, ha kellően alkalmasak vagyunk zaklatottságunk kezelésére. Nagyon meg van csinálva a film. Az emberi jellemek valódi tükörképe tárul elénk. Nehéz eldönteni ki a barát és ki az ellenség, ki volt a barát és ki volt az ellenség.
Egy tökéletes példa arra,hogy az európai filmek nagyon sokszor kenterbe verik az amerikai produkciókat. A tökéletes cselekményfelvezetés mellé csodálatos természeti képek párosulnak,ami zseniálissá teszi ezt a filmet.
Mélyen megrendítő, mennyi minden megváltoztatnak a szavak (such alliteráció), és hogy egy gyerekről nem feltételezi senki, hogy nem mond igazat. Mads Mikkelsen fantasztikus, a tetőpont pedig szívszorító.
Atyaúristen! Ez aztán film!!! Le a kalappal! Mads Mikkelsen eddig is nagyon jó volt, de amit ebben a filmben nyújtott, az kiemelkedő.
Ha ki akarsz szabadulni a hollywoodi blockbusterek világából és akarsz látni egy minőségi európai produkciót, ezt a filmet ajánlom. Mikkelsen döbbenetesen jó színész, én nagyon együtt éreztem vele a film során. A drámai, kissé sokkoló történet jól me... Több
Zseniális film, zseniális színészi játékkal. Ilyen filmek megnézése után jövök rá mindig, hogy Amerikán túl is van élet. Nem csak ők tudnak jó filmet készíteni, sőt, ezek a skandináv filmek szinte kivétel nélkül mindig felüdülést jelentenek nekem a s... Több
Évek óta figyelem Mikkelsen filmjeit és azt hiszem ez a film az egyik legmegrázóbb amit láttam. A történet ami egy buta kis hazugságból indul egy életet tud tönkre tenni. Nagyon olyan a hatása mint ha megtörtént volna az esemény az életben és miért i... Több
Régen láttam a filmet ,de kb 4 részletbe néztem meg mert mindig elaludtam rajta. Szerintem nagyon rossz. Irreális dolgok vannak benne , a befejezésébe meg mindenki azt beszél bele amit akar. A főszereplő inkább maradjon a Bond filmek főgonosza szerepnél.