Csodapark

Csodapark

Wonder Park
jojojo3

Hivatalos tartalom

June egy vidám és élénk fantáziájú kislány, aki egy nap egy rejtett, de varázslatos vidámparkra bukkan. A hely tele van fantasztikus játékokkal, beszélő állatokkal és megannyi kalanddal - ám akkora fejetlenség is uralkodik, amit nagyon nehéz átlátni.
June egyszer csak rájön, hogy a park a saját… Több

Rendező: Dylan Brown
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Spanyolország
Premier (HU): 2019.04.18.
Forgalmazó: UIP-Duna Film

2024.09.15 Brownster

Csoda a Csodaországban

Jó filmnek tűnik, de azt kell mondjam, nem lett olyan rossz, de nem is olyan jó, úgyhogy közepes. Nézhető kategória. Bár Paramount és Nick Movies gyártású film, de az utóbbi stúdió csinálja a SpongyaBobot, vmint a Mancs őrjáratot meg a többi sorit és filmet is.

2022.06.03 JRD

Szórakoztató, de nem gyerekeknek!

Egy érdekes történet a nagyobb kamaszoknak és a felnőtteknek. A látvány, az akciójelenetek nem teszik alkalmassá kisgyermeknek való levetítésre. A néhol szinte brutális akciójelenetek miatt inkább hat félelmetesnek, mint szórakoztatónak és sajnos a lényegi mondanivaló emiatt el is veszik. A karakterek viszont szerethetők. Talán a mondanivaló hangsúlyozására jobban kellett volna figyelni, mint a látvány megkreálására. Ettől függetlenül érdemes megnézni, hiszen szórakoztató és látványos. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

2019.05.12 Ms. Akárki

Lendületes, aranyos mese, mely inkább a kisebb korosztályt célozza meg. Vicces, fordulatos, lendületes mese. Az animáció gyönyörű és egy két poén tényleg nagyon jó. Egyszer mindenképpen érdemes megnézetni a gyerkőccel, mert tuti befutó szerintem.

2020.02.06 atman.kolibro

Csodás

Meglepően tapasztalom, hogy itt és az IMDB-n is nagyon alul van értékelve ez a mese. Ennek ellenére megnéztem (hálajazégnek). Véleményem szerint megint az van, hogy a közvéleményre nem kell minden esetben adni. (nézzük csak meg a zenei toplistákat, ott se a minőség a divat, bár természetesen ízlések és pofonok, másnak meg az nem tetszik, ami nekem igen) Számomra ez egy remek mese, rég láttam ennyire kellemes animációt. Pompás humora van, továbbá a mondanivalója is gyönyörű. Én csak ajánlani tudom, na meg a Feleségem is. :)

A film összbevétele 119 045 065 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 110 655 931 forintot termelt.

A Csodapark Matthew Broderick negyedik egészestés animációs filmje (Az oroszlánkirály - 1994, Mézengúz - 2007, Cincin lovag - 2008). Szerző: hp

Értékelés: 7.5/10
(2019. 04. 17.)
Gyerekszemszögből összefoglalva a Csodapark szerethető és élvezhető alkotás. Kedves, és bájos történet, tele érzelmekkel. Sokszor elérzékenyíti az ember, de persze tele van nevetéssel, a fantáziavilág pedig különösen látványos. Több