Annak ellenére hogy nem egy mai film nagyon is megállja a helyét. Magával ragadó a cselekménye, a szereplők alakítása meggyőző. Nicolas Cage hozza a megszokott, profi formáját.
Mesés világba visz a film. Nagyszerű színészeket válogattak a filmhez, kimondottan megfogott zenei aláfestés. Többször is nézhető, remek film.
Ez egy édes film, szomorú, romantikus és elbűvölő. Nem nevezném világrengető zsenialitásnak, de mindenképpen érdemes megnézni, ha ez egy olyan műfaj, amit te szeretsz.
Néha kell a misztikum, szerelem! Amikor az emberi lét is jobb lehet, mint a földön túli! Nekem soha nem volt Nikolas Cage zs. kategóriás színész, és nem érdekel, hányszor szabatta át magát Meg Ryan, szeretem őket, mert meg kapom tőlük azt az illúziót, amire néha vágyom!
Szép, kedves romantikus film. A romantikus filmeket szerintem könnyű elrontani azzal hogy átkerülnek a nyálas kategóriába, de ez megmaradt romantikus filmnek jó zenével. A műfaj kedvelőinek tetszeni fog.
Igazi klasszikus, romantikus, könnyes film. Ezután mindenkiben felértékelődik a szerelem ereje. Nagyon szép története van.
Imádom a zenéjét, magával ragadó. Szép történet, nagyon jó színészekkel. Állatvilágba csöppenünk, kizökkent a valóságból.
Aranyos, meseszerű romantikus történet a két kedvenc színészemmel, naná, hogy imádom. A történet kissé csillámpóni, de ne zavarjon senkit. Nicolas Cage abszolút szerethető ebben a filmjében, Meg Ryan pedig hozza a megszokott formáját. Mindkettőjük jobb romantikus filmjei közé tartozik ez az alkotás.
Szenzációs film a szerelem erejéről. Nagyon jó a színészi válogatás. Azoknak ajánlom igazán akik hisznek abban hogy a szerelem mindent megér és hisznek abban hogy megéri a küzdelmet és az áldozatot.
Szerintem alul értékelik ezt a filmet, háromszor néztem meg egy hét alatt. Mondjuk ebben az is közre játszott, hogy kissé magam alatt voltam. Brad Silberling megfelelő érzéssel nyúl a történethez, hogyan esik szerelembe egy angyal, és hogyan választj... Több
Hányingerkeltő giccs, visszataszító női főszereppel. De ez mellékes, sok ilyen van. Engem az érdekelne, hogy a sok hozzászóló szándékosan nem említi Wenders nevét és filmjét, ahonnan (engedéllyel) lopták? Mert arra gondolni sem merek, hogy ezt itt nem tudják. Hajrá!