A film nem volt valami nagy durranás, viszont Saoirse Ronan meglepett, hogy már 10 évesen milyen kis profin tolta. Konkrétan a bal felső négyes tejfogát még ekkor vesztette el, egy nagy luk volt a helyén. Ehhez képest jobban játszott, mint a felnőtt magyar színésztársadalom nagyobbik fele. Nagy pályát fog még befutni ez a lány (ehhez nem kell nagy jóstehetség, mára már elég sokat bizonyított, és szerencsére még rengeteg idő áll előtte). A sztoriból lehetett volna többet kihozni, annak ellenére, hogy nem különösebben eredeti. Sajnos sikerült elvinni egy ilyen alákacagós romkom hangulatba, csak itt nem volt alákacagás. Pfeiffert meg nehezemre esett ebben a kapuzárási pánik üzemmódban látni. Paul Rudd erősen rájátszik az amúgy is édibédi személyiségére, amitől lesz neki egy fura nagymama kedvenc unokája hangulata, ami nekem kissé több a kellemesnél és kívánatosnál. Könnyed szórakozásra azért teljesen megfelel, de csak egyszernézős. Az utolsó negyed-fél óra pedig vagy jobb lett, vagy csak én szoktam meg addigra a film stílusát, nem tudom.
Helyes film. Fura volt Saoirse Ronan ilyen fiatalon látni. Az anya-lánya kapcsolat is nagyon tetszett, de a volt férj karaktere pazar volt. Könnyed, humoros film, csak ajánlani tudom.
Egy könnyed szombat délutáni film egy esős délután. A története szimpatikus, helyenként jók voltak még a poénok is. Ízléses romantikus film, csak ajánlani tudom.
Eléggé kiszámítható volt, 10 perc múlva megjósolható volt a végkifejlete, de ami közte történt az nem volt annyira rossz sokkal idegesítőbb filmeket is láttam már.
Könnyed és humoros kis vígjáték, egy nagyon friss témában. Nekem tetszettet, mert egy egyszerű darab, nincsen túlbonyolítva. Sok vicces jelenet van benne.
Paul Rudd és Michelle Pfeiffer is rendkívül kedvelhető, néha nagyon cukik eben a szirupos, csöpögős, sablonos és végkifejletét tekintve totál kiszámítható vígjátékban. Ezerszer lerágott csont ide vagy oda, a főszereplők üdítő élménnyel ajándékoznak ... Több
Bár a filmből nem hiányoznak a sablonok, mégis egy egész jó, könnyed vígjáték, amit akár többször is megnézek , mert jó kedvre derít és szimpatikusak a karakterek, tetszett a végkifejlet.