Almaecet

Almaecet

Apple Cider Vinegar

Belle Gibson wellness-guru élete, aki a hatalmas követőtábora előtt úgy tett, mintha rákban szenvedne, de öngyógyító terápiák segítségével kordában tartja a betegséget. Később bevallotta, hogy ebből semmi sem volt igaz.

Forgatókönyvíró: Samantha Strauss
Ország: Ausztrália
Premier: 2025.02.06. | Netflix (2025.02.06.)

Sorozat áttekintés

Aisha Dee
Alycia Debnam Carey
Mark Coles Smith
Tilda Cobham-Hervey
Ashley Zukerman

2025.02.16 SzupiMester

Túlélőként írom, ez nagyon nem játék. Maga a sorozat szerintem elég jól visszaadja a megtörtént eseményeket. Számomra megrázó volt, de ez érthető.

2025.02.11 Hedy0809

Mennyit ér egy élet...?

Nehéz téma... emberek életével játszik a közösségi média. Ha az utolsó szalmaszálba kapaszkodó beteg embernek azt mondod, napi 5 beöntéstől meggyógyulhat, ő meg fogja tenni. Komoly büntetést osztanék ki minden olyan embernek, aki józan ítélőképességgel rendelkezik, és teljes nyugalommal csap be beteg, védtelen embereket. Engem mélyen megérintett az emberi oldala, a remény, a gyógyulni akarás és ennek kontrasztjában a feltűnési viszketegség, pénz és hírnév iránti vágy. Emberek, akik csak egészségesek akarnak lenni újra, szemben egy szociopatával, akit senki és semmi nem érdekel, csak saját maga.

2025.02.06 Tyler

Nem mondanám rossznak, bár a párbeszédek néha kifejezetten szájbarágósak és valahogy nem mélyül el eléggé a sztori ahhoz, hogy igazán megfogjon.

Bár egy ausztrál nőt alakít, Kaitlyn Dever valójában amerikai.Szerző: szarka84