Miután tíz évet töltött a francia fővárosban, Selma (Golshifteh Farahani) hazatér Párizsból otthonába, Tuniszba. Odahaza azonban nem minden az elképzelései szerint alakul. Unokahúga nem érti, miért hagyta maga mögött Párizs, nénikéje egy perc nyugtot sem hagy neki, bácsikája pedig csak néhány… Több

A kép forrása: Kazak Productions
A keserédes vígjátékok mindig is a kedvenceim közé tartoztak. Nagyon egyszerű történet ez, a hangulata viszont igazán magával ragadó. Mindenképpen érdemes belevágni.
Egyszerű de kellően érdekes, feel-good, de mégis elgondolkodtató... A Tunéziai terápia egy igen kellemes csalódás volt, nézzétek!
Golshifteh Farahani nagyon pozitív jelenség, annyira erős jelenléte van, ami szerintem csak igazán keveseknek. Maga a film nem volt rossz, inkább azt mondanám, hogy nem feltétlenül az én világom, de a főszereplő nagyon kellemesen eladta nekem az élményt és ezt a másfél órát. Hármas fölé, gyengébb négyes.
Manele Labidi Labbé nagyon szeretett volna együtt dolgozni Golshifteh Farahanival, aki végül el is vállalta a főszerepet. "Rendkívüli a jelenléte a kamerák előtt, a képernyőn valami egészen különleges dolog történik, amit nagyon nehéz megmagyarázni, de szerintem varázslat" - méltatta a színésznőt Labbé.