Az egyik legrégebbi Asterix mese amit mostanában láttam és egyszerűen imádtam. Szétnevettük magunkat a rómaiak és a gallok cívódását. Eszes és tanulságos mese ami gyermekeknek és felnőtteknek is egyaránt izgalmas kaland.
Az Asterix rajzfilmek mindegyikét szeretem, de mind közül ezt élvezem a legjobban, mialatt két kedvenc hősünk egyik kalandból csöppennek a másikba a Cézár által kieszelt próbák által és ezt mind még humorral is fűszerezi.
Gyerekkorom egyik kedvenc meséje, nagyon szerettem. Ami szimpatikus benne, hogy történelmi alapjai is vannak és nagyon jók a karakterek. Valahogy ez a mese más mint atöbbi, ma is megállja a helyét.
Nagyon-nagyon régi animációs mese, szuper aranyos karakterekkel, varázsitallal. Kedves mese, ami gyermekkorom meghatározo élménye. Lehet hogy nem full HD és nem 3D, de ez így jó ahogy van:)
Abszolút ez a kedvencem az összes Asterix mese közül. Nagyon szeretem a mai napig (nem csak ezt a részt). Simán megállja a helyét a mai mesék között sőt némelyiknél még jobb is. A poénok pedig nagyon ott vannak :D :D
Klasszikus, alap mese. Nagyon szerettem gyerekként, többször is megnéztem. Tetszettek a történetek, és igazi felnőttes mese volt igazi jó, izgalmas történettel és cselekménnyel.