A történet nem rendelkezik nagy extrákkal, ennek ellenére olyan jó álmodozni arról hogy ilyen meg is történhet akár. Nagyon szeretem ezt a filmet, Meryl Streep és Anne Hathaway nagyon jól működnek együtt, a divatvilágba belelátni meg szuper jó. Nagyon szeretem ezt a filmet.
Mindannyian dolgoztunk már rossz főnökök alatt (én speciál csak 1-2 éve dolgozok jó főnökkel, előtte egész pályám alatt kifogtam az összes Quegg kapitányt – aki olvasta a Zendülés a Caine hadihajón, tudja, miről beszélek). Ebben a filmben a főnök maga az ördög, ahogyan azt Meryl Streep megtestesíti, és ahogyan azt a fiatal pályakezdő leányzó, Andy látja, Anne Hathaway alakításában. Számomra Hathaway kisasszony ebben a 2006-os filmben tűnt fel tehetségként, mert tényleg nagyot alakít. Értékelésem 4 csillag, mert emberismeretre tanít bennünket a történet.
Anne Hathawaynek nagyon jól állt a kis kezdő újságíró/mindenes szerep. Meryl Streepről pedig már régóta tudjuk, hogy bármit el tud játszani.
A Streep-Hathaway páros mondanám hogy a múlt és a jelen, de tudjuk, hogy Meryl Streep örök. A divatvilágon túl egy érzelmes történetet kapunk jó karakterekkel.
Hogy ez mennyire elit és flegma egyszerre! Imádom Mirandát, annyira nagyvilági asszony. Könnyed, szórakoztató, de ennek ellenére maradandó nyomokat hagyó, idéznivaló film.
Kellemes csajos film, nagyon extrát nem nyújt, de nem mondanám rossznak távolról sem , mondjuk maga a téma (a divat világa) sem vonz különösebben, ha így lenne, lehet, hogy jobban bejönne.
Magával ragadó, többször nézős vígjáték, megspékelve egy kis drámával, amit mindenféleképpen Meryl Streep visz el a hátán. Anne Hathaway akár mennyire is közvetíti jól az esetlen gyakornok lány szerepét, amit könnyen átél a néző, ős csak egy jó fej m... Több
New York, divat, álmok. Remek szereposztású film, gyönyörű ruhák. A történet a hibái ellenére kedvelhető.
Nagyon tetszett ez a film igazán humoros, szórakoztató, Meryl Streep egy nagyon jó színésznő, és a tehetségét ebben a filmben is megmutatja. A többi karakter is jó, de az övé a legjobb. Mindenkinek ajánlom ezt a vígjátékot.
Kedvenc filmjeim közzé tartozik. Meryl Streep és Anne Hathaway is remek színésznők, itt sem csalódtam bennük. Remek történet, kiváló megvalósítás. Szórakoztató alkotás.