Az ördög Pradat visel egy igazi jó kis karriertörténet egy olyan főnökkel a középpontban, akit mindannyian szeretnénk elkerülni, ám akitől egy életre meg lehet tanulni hogyan állj ki önmagadért és hogyan szárnyalj túl a saját határaidon. Meryl Stree... Több
Egy divatszeretőnek jó volt egy picit egy divatmagazin kulisszatitkai mögé pillantani. Érdekes volt sztori, a szereposztás pedig remek. Meryl Streep remekül hozta a karaktert.
Nagyon sokáig halogattam eme filmnek a megtekintését mert leírása alapján és a romantikus besorolás nem tette vonzóvá. Pedig ez egy tanulságos és szeretni való történet.
Szerintem nincs olyan lány,aki ne látta volna,s ne imádná. Kiváló csajos estékre. Kis humorral,ám annál nagyobb komolysággal mutatja be a divat világát ez a film. Meryl Streep pedig egy istennő,az is marad örökre:)
Jó kis vígjáték. Jó színészekkel (Maryl, Hathaway, Tucci). A sztori nem nagy durranás, de sokat dob rajta a színészi teljesítmény. Egyszer érdemes megnézni, aztán eldönteni, hogy megéri-e még egyszer!
Nem éppen vagyok egy divatmániás, de ez a film nagyon tetszett. Zseniális színészgárda támogatja meg az amúgy is erős alaptörténetet. Siker és magánélet között hol az egyensúly ha egyáltalán van. Választani kell. És persze a kötelező szerelmi szál is... Több
A filmben egy nem hétköznapi világba nyerhetünk betekintést, és a karakterek igazán meggyőzőek voltak, hibátlan szereposztás. A dalok visszahozták a gyerekkoromat, ami különösen pozitív volt számomra. Remek alkotás.
A film varázsa abban rejlik, hogy mindenki ilyennek képzeli a divat világát, hogy valójában milyen, azt csak az tudja, aki ebben éli a napjait, mindenesetre a film reálisnak gondolt ízelítőt ad a luxusból, az eleganciából és a kifinomultságból. Meryl Streep zseniális, de nem is tudna más lenni, ez a nő igazi kaméleon, nagyon hiteles, óriási. Stanley Tucci egyik legjobb alakítása. A rendezés, a zenék, a helyszínek és a képi világ a filmet jól keretezi, a felszínen fényűző és sokaknak irigylésre méltó, a háttérben pedig ritkán igazságos. A kezdő asszisztenst alakító Hathaway - talán esetlensége miatt - egész jó a szerepre, alakítása nem kiemelkedő, de Meryl Streep mellett erre nem is igazán van szükség, nem gondolom, hogy Hathaway az igazi főszereplő. A film abszolút élvezhető, érdekes, szerintem több, mint egy "csajos film".
Végre egy film, ahol értelmesen lefordították a címet. Meryl Streepet és Anne Hathawayt jó volt egy filmben látni, kicsit a múlt és a jelen találkozott benne.
Nagyon hangulatos film a stílusról, a divat világából. A története végig nagyon izgalmas, helyenként humoros, másutt drámai.
Remek film. Érdekes a története és egy kegyetlen világot mutat be. Meryl Streep remekül hozza a karaktert.
Egy kifejezetten furcsa, de érdekes film egy hatalommániás divatdiktátorról és a tőle függő emberekről. Nagyszerű alakítások, jó sztori, különleges karakterek. Meryl Streep és Anne Hathaway kimagaslót nyújtanak. Közben bepillantást nyerünk az amerikai divatszakma világába is. Értékelésem: 7/10 pont.