Marcus (Martin Lawrence) és Mike (Will Smith) ezúttal egy high-tech eszközökkel felszerelt csapat tagjaként ered a kábítószerkereskedők nyomába, hogy megakadályozzák az extasy további térnyerését. Eközben Tapi, a kegyelmet nem ismerő miami drogbáró az egész városra kiterjeszti hatalmát. A helyzet… Több

Filmgyűjtemény

A kép forrása: Columbia Pictures

Még megvan a Smith-Lawrence duó varázsa. Látványosabb, mint az első, és poénból sincs hiány.
Bár ma már eléggé távol áll az ízlésvilágomtól a Bad Boys filmek, a második részhez határozottan szép emlékek kötnek, ettől pedig amolyan bűnös élvezetet jelent számomra a film. Nemrégiben újranéztem, és megnyugtató volt számomra, hogy a mai napig igazán sziporkázó párbeszédekkel operál, ráadásul a látványvilága sem avult el teljesen, ami annak idején igencsak ütősnek számított. Smith és Lawrence párosa zseniálisan működik, és szerintem nem igazán igényelt ez a franchise egy harmadik felvonást.
Ez a rész is pont annyira pörgős mint az előző, remek lett. Látványos, izgalmas és felettébb humoros még mindig a két színész. Nem lett elcsépelt baromság mint a folytatások általában.
64 ember hal meg a filmben összesen.