A „Bambi” egy ikonikus Disney-mese, amely egyszeri megtekintésre is emlékezetes élményt nyújt. Bár egyszerűnek tűnhet, a történet mélyen érintő és tanulságos. A karakterek szerethetőek. Egy igazi klasszikus, amit mindenkinek érdemes legalább egyszer látni.
Gyönyörű a látványvilága a természettel és a sok-sok állattal. Értelmesek a párbeszédek és szép a mondanivalója.
Szótlan dalos mese. Viszont nagyon szép és kidolgozott. Ne várjunk messzemenő, mély gondolatmenetet. A történet szál rémegyszerű és a szöveg is. Pici gyerekek imádni fogják a szülő annyira nem. Van benne tragédia de minden perce kedves ennek ellenére.
Kedves emlékek fűznek hozzá, milliószor negtekintettem VHS-en. Talán az állatvilág, talán a rajzolása, ma sem tudom mi, de valami nagyon megfogott benne. Örök klasszikus.
Klasszikus és kedvenc Disney mese. Bár nagyobbacska gyerekeknek ajánlott szerintem csak mert rögtön az elején nagyon lehangoló, mert meghal az anyukája. Tappancs nagy kedvenc nálunk. A legtöbb humorelem tőle ered.
Szintén egy szépen kivitelezett, kedves, tanulságos, igazán gyerek- és családbarát mesefilm a Disney gyártásában. Mégsem a kedvencem, mert túl egyszerű és unalmas volt nekem gyerekként.
Ez az egyik kedvenc Disney mesém. Ezek még mai napig megállják a helyüket. Megfelelő értékrendet képvisel. Nagyon szép mese, még mai napig megsirat. Ilyeneken kellene felnőni a gyerekeknek.
Az egyik leges-legjobb Disney film még a hőskorból. Gyerekkorom egyik fő meghatározó meséje, még ha már 4 évesen tudtam hogy az őzből sosem lesz szarvas. Emelett kifejezetten szerethető és nagyon pontos anatómiai bélyegekkel megvalósított egy gyerek számára. Ajánlott kicsiknek és nagyoknak ahogy mondani szokás.
A története aranyos, de ennyi nem elég ahhoz, hogy jó film legyen. Alig bírtam végignézni a filmet, annyira unalmas. De a gyerekek lehet élvezni fogják.
Nagyon aranyos, szívélyes kis mese, igazi klasszikus film. Ez a régi feldolgozás is elbűvölő, bár lehet hogy a mai gyerekek már nincsenek túlságosan oda érte. Aranyos karakterek, szívhez szóló történet.
Gyerekkoromban az egyik igen kedvelt mese a Bambi volt, amin mindig elsírtam magam, mikor az őzike mama meghalt. Megható, kedves történet, melynek minden szereplője bájos és szeretnivaló.
Tudom, hogy mindenki szereti ezt a filmet, és mindenki sír, amikor Bambimama meghal (ez spoiler? mármint hetven évvel a bemutató után is?), de engem a magam részéről kiakasztanak ezek a rajzolt állatok. Igazából egy ponton túl baromi félelmetesek a t... Több