Aurora nem igazán találja helyét Emma nevű lánya, számára nagyon furcsa és érthetetlen életvitelében, de a közelgő nagymamaszereppel sem tud mit kezdeni. Úgy tűnik Garett, az ex-űrhajós az egyetlen ember, aki valamelyest hatni tud rá, s aki megérti őt.
(erare)
Író: Larry McMurtry
Feldolgozások

A kép forrása: Paramount Pictures
Úgy emlékeztem, hogy láttam, de valószínűleg nem. Kimondottan jó film, 1983-ból, 5 Oscar-díjjal jutalmazták. Nagyon jók benne a szereplők (MacLaine, Nicholson, Winger, Bridges) és a történet is. A szereplők életéből felvillant egy-egy jelentős fordu... Több
Komoly, életszagú film nyilván mások számára ezért lehet unalmas. Pont olyan emberekről szól, akik ezt a filmet unalmasnak ítélik meg, mert akiknek pörög az életük általában nincs idejük filmet nézni.
Ez valami szörnyű én ilyet még nem pipáltam. Kellett vagy 5 perc a film után mire felfogtam, hogy pont most dobtam ki az ablakon egy csomó időt. Mivel ez teljesen felesleges volt.
Steven Jay által szerkesztett, 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című filmkritikában megtalálható ez a film.