Greta (Keira Knightley) és Dave (Adam Levine) szerelme a főiskola óta tart. Kapcsolatukon kívül a munkában is társak, közösen szerzik a dalokat, amelyekkel Dave lép fel. A sors úgy hozza, hogy Dave kap egy New York-i lehetőséget, így mindketten a metropolisba költöznek. A férfinek azonban hamar a… Több

Író: John Carney

79 Szerelemre hangszerelve (2013)
Nekem annyira megtetszett a film, pontosabban annak zenéi, hogy a CD-t is be kellett szereznem. Fülbemászó, remek dallamok. A történet is izgalmas volt.
Nagyon tetszett a film, pedig a romantikus vígjáték nem a kedvenc műfajom. Nagyszerű zenék, Keira Knightley és Mark Ruffalo is a kedvenc színészeim közé tartozik, nagyszerű zenék vannak benne, az pedig különösen tetszett, hogy nem az a tipikus love story végkifejlettel operál. Igazi feel-good mozi, mindenkinek javaslom!
Nagyon helyes történet, ami nem is a szerelemről szól, inkább a szeretetről és az emberi kapcsolatokról. Remek, fülbemászó dallamok csendülnek fel benne.
Mark Ruffalo és Keira Knightley néhány hetet együtt lógott, mielőtt a produkció megkezdődött volna, hogy felépítsék kémiájukat és karakterüket, és, hogy könnyebben tudjanak improvizálni.