Egy férfi, aki a távoli Shetland-szigeteken él, valószínűtlen barátságot köt egy vad vidrával.
(szarka84)

79 Billy és Molly: Egy vidraszerelem története (2024)
Ez a film egy gyönyörűen felvett és lenyűgöző igaz történet. Imádom a legtöbb állatot. Amúgy rájuk nézve. Megfelelő körülmények között gondoznék egyet. Billy, az ember. Molly, a vidra. Billy gondoskodik egy fiatal vidráról, akit Mollynak hívnak. Függővé válik tőle, és barátságossá válik vele. Idővel függetlenné és önellátóvá válik. A National Geographic a vadon élő állatok és a természet festői fényképezéséről ismert. Időnként vadfilmeket készítenek. Láttam néhányat. Ez ott van a top 5 vagy 10 között. Lehet, hogy 10-est kap tőlem, ha késztetést érzek arra, hogy újra megnézzem. Most fejeztem be a megtekintését, mielőtt megírtam volna. Nagyon jó. Remek ütemezés, gyönyörű felvétel, szinte minden jelenet gyönyörű fotó. Jól van elmesélve. A tempó lassú, de amint közeli felvételeket látunk a vidráról, örömünk és izgalmunk támad. Billy, a felesége és a figyelemre éhes szegény kutya a mellékszereplők. Érzi Billyt, de a főszereplő Mollie, a vidra. Ismét egy meglepetés varázslatos film, amely egy történetnek stilizált dokumentumfilm. Ez minden korosztálynak szól.