Hát nem lett valami jó film,sőt kifejezetten gyenge volt.Nem értettem a koncepciót,és vontatottnak tünt az egész.... Nekem abszolute nem bejövős!
A bűn és a bűnözők már a kezdetek óta kedvenc témája a filmeknek. Külön műfaja is létezik, a gengszter-film. Egyik legismertebb darabja a bandita-párról szóló film. Nem sok köze van a valóságban élt két személyhez, csak a haláluk módja azonos. A gazd... Több
Nagyon harmatos kis sztori lett ez. Persze ez azért nem teljesen igaz mert voltak benne egészen tűrhető és jó pillanatok is. Emiatt nem tudom lehúzni a filmet a lefolyón. Egyszer meglehet nézni.
Amennyire dicsérik, annyira kevésnek éreztem. Végtelenül unalmas volt a számomra és indokolatlan... Lehet az élet is ilyen valójában? Ezt nem tudom, de az biztos, hogy többször nem szeretném megnézni.
Hihetetlenül régi történet ami egy férfi és egy nő, Bonne és Clyde történetét meséli el.Bankrablás,üldözés, gyilkosság, szerelem. Fantasztikus páros, már annak idején is rájuk szabták ezeket a szerepeket.
Az ikonikus bűnözőpáros Bonnie Parker és Clyde Barrow történetét nagyon jól bemutatja a film. Érdemes megnézni, mert hiteles, érdekes, izgalmas, és szívhez szóló.
A klasszikus rabló páros sztorit nem szabad kihagyni, legalább egyszer meg kell nézni. Annyira egyedi és különleges hangulatú a film, hogy az újabb feldolgozások a nyomába sem érnek.
Klasszikus film, szerintem a gengszterfilmek egyik alapja ez a Bonnie és Clyde, ami nem véletlen, hiszen úgy ahogy van kiváló filmalkotás. Persze, hogy a valóságban mennyire lehet szimpatizálni ezekkel a figurákkal az más kérdés, de filmnek ez akkor is kiváló.
Nagyon jó ez a film, persze a történeti hitelességet, mint mindig, itt is meg lehet kérdőjelezni, és nyilván nem voltak mindenben hűek a valósághoz, de attól független elképesztő jó színészek és egy elképesztően jó rendező egy nagyon jó filmet raktak össze.
Majdnem a legtöbbször feldolgozott, és újraforgatott történetek egyike. Nem ők az elsők és az utolsók, akik bűnözőként mégis generációk kedvencei lettek, pedig mégiscsak bűnelkövetők. A filmet különben jól megcsinálták és sikerült megvalósítaniuk, hogy a főszereplők tetteik ellenére szimpatikussá váljanak.