Cikkek

Izo, a rónin és Raiden, az ork összedolgoznak, hogy segítsenek egy fiatal tündének eljutni északra, miközben a lány egy veszélyes és értékes ereklyét birtokol.

(Hupka Adrián)

Rendező: Kyohei Ishiguro
Forgatókönyvíró: Michiko Yokote
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Japán
Premier: 2021.10.12. | Netflix (2021.10.13.)

2025.05.15 fankbringa

Lehetett volna kiváló

A feldolgozás arról szól, hogy hogyan adjuk el más formátumban ugyanazt a japánoknak. Nem tudom, hogy ott hogyan fogadták, de a világ legnagyobb részén nem jól. A feldolgozás erénye, hogy beleülteti a régi japán tradíciókat a Bright világába, ezáltal egy másik színezetet ad az egész történetnek. A feldolgozás nagy hátránya, hogy semmit sem ad hozzá az egészhez. Unalmas, sokszor érdektelen, sokszor összecsapott. Benne volt minden lehetőség, hogy egy igazán jó dolgot hozzanak össze. Beletegyenek valami különlegeset. Sajnos csak elvettek belőle. Nem volt hozzáadott érték, szinte semmi. Az animáció, a stílus rendben volt, de nekem nagyon nem hozta az eredeti film lendületét és mélységét. Így a végére egy csalódás lett.

2022.03.24 BoBamburg

Nekem anno bejött a Will Smith nevével femjelzett Bright-film, és elhittem, hogy ez is király lesz, elvégre az alapok adottak, szörnyek és emberek egy közös világban, ami jelen esetben a feudális japán. Jól hangzik, de a végeredmény mégse nevezhető jónak.

2021.10.12 henrik

Befejezetlen, ez a szó illik rá. A harcjelenetek jók voltak, illetve a sztori is valamennyire bejött, de sajnos még dolgozhattak volna vele egy kicsit.

2021.10.13 majkymi

Olyan jó lehetett volna, de sajnos olyan volt, mintha félkészen adták volna ki. A témák, animáció is egyszerűen még munkát igényeltek volna. Kár érte.