Nem volt rossz, de a viccek nem igazán jöttek át. Néha erőltetettek voltak a poénok. Fideszeseknek nem ajánlom. :D Aki azt a magyar címet adta, hogy a Nem százas körzet, azt örökre eltiltanám a fordítástól. Agyatlan, bugyuta cím lett, sajnos.
Általában nem szoktam rajongani az infantilis humorért sem a sorozatokban, sem a filmekben, és ez a vonal azért elég erős a Brooklyn 99-ben, de közben meg kellemes meglepetést okozott, hogy előkerülnek komolyabb témák is (elvált szülők, eltávolodott ... Több
Imádom, nagyon nagy ez a sorozat, iszonyatosan jó poénok vannak benne és nem lehet nem élvezni. Az egyik kedvenc comedy sorozatom, szóval bátran ajánlom, hogy mindenkinek, hogy nézze meg. Engem mindig meg tud nevettetni.
Nincs sok tartalom vagy üzenet, a poénok hihetetlen kiszámíthatóak, és sajnos a karakterek nagy része egyszerűen nem érdekes. Nem segít, hogy a főszereplőt játszó színészkedni sem tud, és a sorozat folyamatosan e köré építkezik nagyon gyenge beszólásokkal.
Azonnal nagy kedvencem lett a sorozat. Nem tudom mi az ami megfogott benne talán az idétlen humora az ami kedvelhetővé teszi és maguk az egyedi karakterek.
Te, aki éppen olvasod ezt a kommentet, menj, és azonnal kezdj bele ebbe a sorozatba! :D Én régebben ódzkodtam tőle, mert nem láttam nagy lehetőségeket egy rendőrőrs tagjaiban... És micsoda tévedés volt részemről. Istennek hála, hogy eredeti szinkronn... Több
Végtelenül eszement sorozat. Pontosan ez az eszementség az ami miatt nagyon nyerő a sorozat. Könnyedre kreált, humoros részek és nagyon szerethető karakterek jellemzik.
Elég furcsa humorú sorozatot kaptunk ami az én esetemben nagyon is bejövős. Szerethetőek a karakterek mindegyik azért amilyen. Színesek és mókásak. Mindig feldobja az ember kedvét.
Elég bugyuta, de pont emiatt kapcsolja ki az embert ez a sorozat. Egyszer rérdemes végig nézni, egy fárasztó nap után jól kikapcsolódhat az ember rajta
A legjobb vígjáték amit valaha láttam. A karakterek bár komikusan vannak összerakva remekül tudják a komoly helyzeteket is kezelni. A szerelmi szál pedig pont azért jó mert nincs kiemelve csak meg-megemlítve. A barátságok nagyon szorosak és az összetartás is hatalmas erőt ad a sorozatnak.
Oltári vígjáték. Én oda vagyok érte, könnyen szerethető karakterek, a sztorival nem is akarják bonyolítani. Aki könnyed kikapcsolódásra vágyik annak bátran ajánlom ezt a laza kis sitcom-ot.
Humoros krimi vígjáték megfelelően jó karakterekkel. A szinkronhanggal nem voltam kibékülve , a történet jó, dramaturgia szempontjából kifogástalan. Jók a beszólások és a vicces jelenetek.
Hiába tűnik bugyutának a sorozat, valahogy mégsem igen lehet abbahagyni ha elkezdted nézni. Bár időnként viszketett a tenyerem a főszereplő Andy Samberg-től, olykor sok volt belőle, de a többi szereplő miatt tovább néztem. Ha egy kis könnyed esti lezárásra vágysz a munka után, arra mindenképpen megfelelő.