Szerintem egy nagyon jól megírt forgató könyv alapján készített remek film lett. Mind a történet mind a szereplők kifogástalanok a filmben. Mindenképpen érdemes megnézni.
Nagy csalódás volt számomra. A beharangozás, a sok reklám, előzetes dömping után sokkal többre számítottam. Valami kis eredeti mondanivalóra, tanulságra. De a történet csak úgy átfolyik az emberen. Nincs se füle se farka. Mint akciófilm persze elnézh... Több
Én mikor megnéztem ezt a filmet valami akciót szerettem volna látni (akkor nem volt nagyon akciófilm), viszont szerintem ez a film nem az akcióról szól. Nagyon drámainak találtam a filmet. Számomra megható volt. Mindenképpen érdemes megnézni annak aki nem látta.
Nem nyújtott maradandó élményt a film, meglehetősen sablonosra, középszerűre sikerült. Jóindulattal egyszer nézhető. Pedig nagyon beharangozták, talán ezért is volt nagyobb csalódás. Nincs benne sok izgalom, elég lapos.
Szeretem Hugh Jackman filmjeit, de a Chappie-ben alulteljesített. A dramaturgia, a szereposztás is hiányos, nem éri el azt a színvonalat, ami miatt pl moziban megnézném.
Neill Blomkamp a Distric 9-al hozott valami újat a sci-fi műfaj szerelmeseinek. Igazán remek film volt. Aztán az Elysiummal már ezt nem mondhatta el, eléggé lapos filmre sikeredett. És most kapott egy újabb esélyt, hogy bizonyítson. Hogy ez sikerült-e, nos, nem igazán… pedig megvolt benne a potenciál.
Elég sokan lehúzták anno ezt a filmet, de szerintem nem volt olyan rossz. Tény, hogy a District 9-tól elmaradt, viszont az Elysium-tól lényegesen jobb.
Ahhoz képest hogy mennyire nyomták tavaly ez a film egy semmi. Unalmas, vontatott. A színészek próbálják csak valamelyest javítani minden erejükkel a lyukas történetet. Még a látvány sem igen sikerült ennek a filmnek. Sok filmből lopkodta össze a kis mondanivalóját..
Ez csak egy újabb nagyot akaró film, amit mindenki megnézett mert beugrott a nagystílű reklámozásnak. Klasszikus a színészi válogatás, de sajnos ez sem segített a filmen. Olyan mintha több hasonló film jól működő jeleneteit, történeteit akarták volna egymemásolni.
Nem tetszett a film, idegesítőek a vágások, a karakterek, az esetlen robot mozgása. Bugyuta, együgyű történet és még csak a látványvilág sem tudott lenyűgözni.
Nem vártam sokat a filmtől, ezt már az elején leszögezném. Mielőtt megnéztem, olvastam véleményeket, amik elég vegyesek, bár az Imdb-n a 7 csillagos átlag annyira rossznak nem mondható. Neill Blomkamp valamiért nem tud elszakadni Dél-Afrikától, ami n... Teljes kritika