A 44. gyermek

Child 44

2015.06.26 FarZoo

Elképesztően jó film, elképesztően jó drámai jelenetekkel. Megkönnyeztem a filmen, mert érzelmileg annyira megfogó. A színészek alakítása, karaktere rendkívül meggyőző, hiteles. Hosszú film, de egy percig nem lehet unatkozni rajta.

2016.10.25 Manfred

Nagyon megfogó és profi történelmi thriller. Egy dolog nem tetszett benne, hogy a misztikus részek nem illettek bele a film karakterébe. Egyébként egy nagyon profi, jól összerakott film.

2017.06.28 Zsuzsy

Nálam a top 10-ben van a film a dráma-thriller kategóriában. Szerintem egy nagyon jól összerakott, érzelmileg is hatásos igazi dráma, ami nagyon is hat a nézőre.

2016.05.17 Edeske

Elképesztően jó thriller, aminek vannak történelmi, politikai vonatkozásai, ugyanakkor misztikus részek is vannak benne. Rendkívül jól alakít benne Tom Hardy. Izgalmas, magával ragadó film.

2016.05.08 deneslau

Azért is nagyon megrázó és karakteres a film, mert nagyon emberiek és hitelesek a színészek, nagyon tudnak hatni a nézőre. A környezet és az egész milliő nagyon hiteles, visszarepít ebbe a borzalmas történelmi időszakba.

2015.08.26 Mr. Zero

Ennél feleslegesebb időtöltést el se tudtam volna képzelni. Ezt az időt már tényleg nem kapom vissza. Igaz, hogy ez közhely, de teljesen rá illik. Nem éreztem késztetést arra, hogy végig nézzem. Befejeztem igazából, de a végén feltettem a kérdést: Minek?

2015.07.30 Aranyhal

Az idei év legjobb filmje. Annyira megfogott, hogy a film megnézése után hosszú ideig még a hatása alatt voltam. Szomorú, ugyanakkor relatív mégis jól végződő történet. Érdekes, megrázó, érzelmileg megragadó.

2015.06.25 drsolomon

Le a kalappal a színészek és a dramaturgia előtt, tökéletesre sikerült. A feszültség végigvonul a filmen, egy percre sincs megállás, nincsenek üres jelenetek.

2017.10.22 veresszsoltika

Megrázó, hiteles, kissé lesúlytó film. Karakteres, hiteles, korahű emberábrázolással. A kegyetlenség, kiszolgáltatottság, hitetlenség filmje, érzelmileg megmozgat.

2016.06.20 Pock

Nagyon érdekes történetet mesél el a film, ami igaz eseményeken alapszik. Magával ragadó, érzelmileg megfogó, mélyre ható film. Kemény, erős szókimondó, profi alakítás!

2016.12.27 Enjoy

A 2015-ös év legjobb filmje ez. Hozza azt amit vártam a polikia thriller kategóriától. Végig leköti a nézőt. Vannak benne megdöbbentő,kemény részek. Érzelmileg is megfogó, profi rendezés.

2017.11.10 Imlah

A 2015-ös év legjobb thrillere ez a film. Tom Hardy remekül alakít. Érzelmileg megfogó, elgondolkoztató film, aminek még napokig a hatása alatt voltam.

2016.08.23 GaraiV

A tavalyi év legjobban sikerült thrillere ez. Nagyon kemény, izgalmas, valós eseményeken alapuló történet kiváló szereplőkkel, akik profin alakítanak. Tom Hardy bizonyítja profi színészi képességeit.

2015.06.25 szafffy

Kihozták a filmből, illetve a színészekből a maximumot, nagyon jól kidolgozott, dramaturgiailag tökéletes történet. Nekem néhány jelenet túl brutális, végletekig menő.