A 2015-ös év legjobb politiklai thrillere. Nagyon hatássos, lélekre és érzelmekre ható, kemény dráma. Profik a szereplők, profi a rendezés. Nagyon tetszett.
A 44. gyermek stábja duplán nehéz feladatra vállalkozott: (zseniális) angol és svéd színészekkel játszatták el a Paradicsom, azaz a sztálinista diktatúra egyik legkeményebb, csendes pszichoterrorral fenyegető korszakát és a könyvként igen sikeres kar... Több
Kegyetlen film a kiszolgáltatottságról, emberi kegyetlenségről. Nem volt jó kedvem utána, nagyon feldúlt a film, mély nyomot hagy a léleknek. Nagyszerűek a színészek.
Páratlan film, zseniális, monumentális alkotás. Nagyon meggyőző színészi alakítás, az egyes színészek karaktere sokszínű, a történet magával ragadó. A cselekmény magával ragadó, egy perc sem unalmas. Kevés ehhez hasonló jó film van.
Érdekfeszítő és izgalmas dráma, nyers és szókimondó jelenetekkel de emiatt válik hitelessé és annyira felejthetetlenné a film. Érdemes megnézni mert nem sablonos és nem tucat kategória! Hiteles tükör a korról.
Profi, különleges hangulatú film, ami érzelmileg nagyon áthatja a nézőt és magával ragadja. A film megnézése után még sokáig a hatása alatt voltam. Kemény, hatásos, igazán színvonalas film.
nagyon beleéltem magam a filmbe, mert nagyon hiteles a színészek játéka, szívbemarkoló a történet. A kegyetlen brutalitás és elmebeteg megnyilvánulások nagyon megérintettek, mély nyomot hagytak bennem. Nem hiszem hogy újra tudnám nézni. Nehéz darab.
Régen láttam már ilyen jó thrillert. Egyszerűen nagyon megfogott. Remek rendezés és színészi alakítás, minden perce lekötött!Igényes, érdekfeszítő film, ajánlom!
Meglepődtem, hogy sokaknak nem tetszett a film, pedig nagyon jól felépített és végig izgalmas történet, remek alakításokkal.
Nagyon komoly, rendkívül jól összerakott film, ami érzelmileg nagyon is hatásos. Magával ragadó, izgalmas a cselekménye, és a szereplők alakítása is nagyon profi.
Nekem tetszett a film, nem volt sablonos és több gondolatiság is előkerült a filmben. A kées, háborús filmek nem a kedvezceim, de ez tetszett.