Cobra Kai - A karate kölyök öröksége

4. évad (2021) - 10 epizód
5. évad (2022) - 10 epizód
6. évad (2024) - 15 epizód

Hivatalos tartalom

Az 1984-es All Valley Karate Tournament után harminc évvel Johnny Lawrence újranyitja a Cobra Kai dojo-t, ami újból feltüzeli riválisát, Daniel LaRussot.

(Varga_Júlia)

Premier: 2018.05.02.

2025.02.17 neki

Évekkel ezelőtt

2018 óta néztem édesapámmal, sajnos ő már nem érte meg a végét a sorozatnak. A sorozatnak voltak unalmas töltelék részei, ám megbocsájtható, mivel hosszú évek történéseit kellett összekanalazni és feloldani. Apummal sokat beszélgetünk egy-egy karakter jelleméről – szerintem ez is erősen a korszakra való visszaemlékezés megélésről szólt. Nekem személyes kedvencem a Sólyom karaktere volt, aki a sebezhető szintről egy ütőképes harcossá fejlődött . Szépen szövődtek barátságok és szerelmek, ahogy egy ilyen filmsorozatban lehetséges. Bízom benne, sokan utánanéznek a sorozat karaktereiknek a neten, mivel ez is egy érdekes plusz info a sorozatnak. A páromnak mondtam is, 60 évesen örülök majd, ha rándulás nélkül kikelek az ágyból. :) Na de mindegy is. Nagyon jó kis sorozat volt, felnövéstörténet a javából.

2018.06.28 rainman

Kihagyhatatlan!

Kinek is szól igazán ez a sorozat? A háttérben egy tini dramedy, de valójában egy tömény nosztalgiahullám a 30-40 éves korosztálynak, azaz, például nekem. Egy tökéletesen megágyazott nosztalgiahullám remek zenékkel, remek alakításokkal és szinte töké... Teljes kritika

2018.11.16 Bendegúz

Talán nehezen fogod elhinni, de ez a sorozat sokkal jobb, mint az várnád tőle. Kész, pont, nincs mit hozzáfűzni, kezdd el nézni, és te is látni fogod. :)

2019.05.05 spikeZ

Nagyon meglepett ez a sorozat. Amikor először hallottam róla, nem is értettem, hogy minek vágnak bele A karate kölyök folytatásába, de igen kellemes csalódást okozott. Jól megírt, humoros és szórakoztató széria lett, és az első két évad után már alig... Több

A sorozat egyik executive producere Will Smith, ahogy a 2010-es reboot esetében is, melyben fia, Jaden volt a főszereplő.Szerző: Nk

Courtney Henggeler (Amanda Larusso) csak 14 évvel idősebb, mint a lányát alakító Mary Mouser (Samantha).Szerző: Nk

Nagypályások
2015