Juan, a hírszerző szolgálatnak dolgozó ügynököt követhetjük nyomon, aki egy illegális tevékenységekkel foglalkozó párhuzamos egységnek is jelent.

60 Kódnév: Császár (2022)
Ebből a filmből is hiányoltam a végén a feloldást. Igen... leleplezte a piszkos ügyleteket, amiben benne volt, de ilyen alapon miért nem ment a Fülöp-szigetekre a lánnyal? És pontosan ki mindenkit is leplezett le? A főparancsnokot például? Persze simán el tudom képzelni, hogy a politikában ilyen üzelmek folynak, és azt is értem, hogy nem minden happy end, de ez egy film és nem egy igaz történetes film. Egyetlen kuriózum, hogy voltak magyar utcaképek, bár ami Budapesten történt a filmben, az akár a storyból ki is maradhatott volna, mert hozzá nem tett.
Nagyon zavaros volt az egész, nem lehet tudni, hogy ki kicsoda és mit akar, és miért, így nem sok értelme van az egésznek, és a második fele már elég unalmas.
Egy estére szolgáló, nagyon átlagos dráma/thriller. Nem akar több lenni, nem rágod le a körmöd az izgalomtól, nem kell nyugtatót bevenni a borzalmak miatt. Egy hírszerző ügynök története átlagos fűszerekkel ízesítve. Átlagos a színészi játék, átlagos a történet, de nem rossz egy unalmas estére, bátran tudom ajánlani. A filmet Bilbaóban, Madridban, Panamában és Budapesten is forgatták. Értékelésem szerint 6/10