Con Air - A fegyencjárat

Con Air - A fegyencjárat

Con Air

Cameron Poe, az amnesztiával szabadult rohamosztagos épp hazafele tart a Fegyencjáraton, melyen az ország legelvetemültebb bűnözőivel utazik együtt. A rabok kiszabadulnak, és átveszik a gép felett az irányítást, Poe-nak pedig nem sok ideje marad, hogy visszaszerezze a gépet, mielőtt a rendőrök… Több

Rendező: Simon West
Író: Scott Rosenberg
Premier (HU): 1997.07.31. | Disney+ (2022.06.14.)

2025.02.06 Lóri Ádámcsik

Tömény 90-es évekbeli akciófilm

A top Nicolas Cage-filmek egyike. Jó a sztori, jó a látvány, jók a beszólások és a karakterek. Aki nem látta, mindenképpen javaslom megnézésre.

2016.08.05 mamiéstöti2

Zseniális rendezés izgalmas és egyben szívszorító történet. Nicolas Cage egyik legjobb filmje, mindenkinek ajánlani tudom.

Kellemes,nézhető film,de nem esem túlzásba,nem a szívem csücske. Nicolas Cage ,de főleg John Malkovich alakítása hiteles.Nincs panasz,akció van dögivel,de a vége már kicsit nyugdíjastempó.

2016.09.02 Thibo84

Egy igen üdítő akció-vígjáték. Számomra Cage filmjei közül, ez number 1. Ütősek a poénok, ahogy kóstolgatják egymást a szereplők, és a történet sem utolsó. Sokszor láttam, de még most is a tv elé szögez.

57 szereplő hal meg a filmben.Szerző: Norbi

Értékelés: 8/10
(2015. 10. 06.)
Con Air.
Nicolas Cage külsőleg és belsőleg is csúcsformában volt a forgatás idején, és John Malkovich személyében méltó ellenfelet kapott, aki természetesen simán lejátszott mindenkit a filmvászonról. Kötelező darab! Több