Croodék

Croodék

The Croods
Thibo84

Az ősember egyszercsak kijött a barlangjából. Csupa ismeretlen növény és állat vette körül, de szép lassan megtanulta, hogy hogyan kell alkalmazkodnia hozzájuk. Nem ártott persze, ha túlburjánzott benne a kísérletező kedv, éppúgy, ahogy a Crood család esetében is. Hihetelen kaland egy kőkorszaki… Több

Forgatókönyvíró: Chris Sanders, Kirk De Micco, John Cleese
Premier (HU): 2013.03.21.

2023.10.18 Ildikó Bacskai

Croodék (2013)

Bűbájos, zseniális rajzfilm, rengetegszer néztük meg mert annyira vicces és megható, hogy nem lehet megunni. Az alaptörténet is nagyon jó, nekünk nagy kedvencünk.

2017.12.19 Artemisia

Szórakoztató, vicces, fergeteges rajzfilm a Croodék:-) A történet ötletes, kalandos, a Crood család tagjai karizmatikusak és szimpatikusak, a képi megjelenítés nagyon szép. A szerelmi szál nagyon aranyos.

2016.06.30 Thibo84

Egy kedves rajzfilm, ami minden korosztály számára ajánlott. Rengetegszer láttam már, és nem tudom megunni. Gyönyörű tájakkal, jópofa, vicces karakterekkel, és furcsa állatokkal.

2018.12.04 mamiéstöti2

Vicces szórakoztató mégis sokatmondó történet volt számomra, ahol a végén a könnyek sem maradtak el.

Ez volt az első olyan DreamWorks Animation film, amelyet a 20th Century Fox terjesztett.Szerző: dailyfilmsan

Hős6os
2014