Paul Ruddot nagyon kedvelem, egy tehetséges színész, de ez a film nekem nem tetszett. Longora karaktere rém idegesítő volt.
Nem volt túl nagy eresztés a film. A története még elmegy, bár nagyon ne menjünk bele a részletekbe. Lake Bell nekem még egy szerepben sem volt szimpatikus.
Paul Rudd egyik legjobb romantikus filmje. Ütős volt a film kezdete, hogy az esküvő szervezése közben annyit replikázott a menyasszony végül míg egy jégszobor agyoncsapta...jujj. De a szelleme érthető okokból ittragatt a földön. Vicces és pörgős vígjáték.
Nekem nagyon tetszett, jókat nevettem rajta,közrejátszott Paul Rudd alakítása is, szeretem a stílusát, minden filmjébe beleviszi saját humoros egyéniségét.De a többi színész is jól játszott.Történetét tekintve egy ismert témát dolgoz fel(Pl. Ghost) ... Több
Egyszerű középkategóriás romantikus vígjáték.Nem is túl izgalmas,féltékeny szellemről szóló film.Gyenge délutáni otthon ülős filmnek valo.
Őszintén, én csak Eva Longoria miatt néztem meg ezt a filmet. A született feleségekben véleményem szerint nagyon jól játssza a szerepét. Ezt a filmet már nagyon rég óta szeretem, minden alkalommal megnézem, amikor a tévé adja. :) Csak ajánlani tudom! :)
Főleg csak Eva Longoria egyik főszerepe bíztatott hogy megnézzem ezt a vígjátékot és nem voltak nagy elvárásaim. Szerencsémre. Rendkívül sablonos és felejthető vígjáték pár poénnal. Délutáni lazulós kikapcsolódásnak jó, de nem lesz maradandó élmény.