Chantal önkéntelenül egy mesevilágba kerül, ahol boszorkányok és zsarnok királyok ellen harcol, de mindenekelőtt a Zeyneppel való barátságáért.
(szarka84)
Filmgyűjtemény

56 Fák jú, Chantal (2024)
Az elejét muszáj túlélni egy kis nevetésért cserébe. Kicsit fura volt a feminista szálat belevinni egy olyan „mesébe”, amiben a nőknek agyhalott 'bics'* szerep jut (*a filmben így hívják magukat a főszereplők), és talán a Barbie-filmmel szerették vol... Teljes kritika
Az ilyen filmek kapcsán mindig elgondolkodom, miért nem lehet mínusz tartományban is pontozni.(?) Ez az alkotás legalább mínusz 4-5 pontot kaphatna, ha mínusz 5-ig is lehetne véleményezni. ⬇️ Tulajdonképp semmi köze a Fák jú-filmekhez! Ez a Disney-lánymese-szappanopera-paródia valami kegyetlen m*rhaság! Se füle, se farka! 15 éves lányunk unszolására néztük, aki kicsiként falta a Nickelodeon- és Disney-szappanoperákat. De ő is megunta a film felénél! Még jó, hogy nem moziban néztük, így csupán az időnkből pazaroltunk egy órányit. Moziban megtekinteni pénzkidobás!
Tudom, hogy ez nem az a film, amit mindenki szeretni fog, de istenem...nem kell mindennek tökéletesnek lennie. Szerintem irtó szórakoztató, és ennél több néha nem is kell.
A film 77 601 020 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 33 146 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.
A német mozikban 667.000 nézővel a film az év legjobb hétvégi startját produkálta.