Lena még sose volt fiúval, első együttlétének gondolata pedig némi félelemmel és izgalommal tölti el. Ezt a félelmet egy családi legendának köszönhetően próbálja legyűrni, amely egy "Csondapunciról" szól.
(csd)
(csd)Igazából egy ideig tetszett a dolog, volt itt eredeti ötlet és meghitt, természetes interakció. Vállalható a dialógus, ami nagy szó magyar filmekben, tetszett a világítás technika is, a film első fele igazán remek. Színészek is rendben vannak többnyire, szépen átadják a kínosságot. Kár, hogy a történet nem markolt kicsivel többet. A lezárástól kicsit többet vártam, vagy hát legalábbis valamit, amivel megdobják a fantasztikus elemet. Mert értem én, hogy komoly téma, meg szép metafora, de ha már elmennek egy ilyen irányba, akkor menjenek egy-két lépéssel messzebbre is, így kicsit kevés.