Egy lélegzetnyire

Dans la brume
Cikkek

2018.09.16 stomachh

Ezt a filmet ha bármely irányba elindítjuk, jobb lehetett volna. Ha rágyúrunk a dinamikára, egész jó izgalmas film lehetett volna. Ha marad ez a tempó, akkor legyen inkább társadalomkritikus dráma, erre kellett volna menni. Most ilyen se hús, se hal mozi, de ennek ellenére tetszett.

2019.01.05 szabomarc

Nem láttam még nagyon ezelőtt ilyen jellegű francia filmet, így nem tudtam mit várjak. Szerintem viszont bárki nyugodt szívvel kezdje el, a történet akármennyire is baromságnak tűnik, érdekes problémakört vet fel. Szép a történet, szerintem jól is játszott benne mindenki, ajánlani tudom.

2018.04.10 Sniper

Abszolút kellemesen csalódtam ebben a filmben, szerintem amellett, hogy fantasztikusak az alakítások, egy igencsak fajsúlyos témát dolgoz fel, egyszóval minden adott hozzá már alapból, hogy ne csak sikeres, de jó film is legyen. Bár a sztori néhány p... Több

2018.05.11 ZsoltSon

Úgy éreztem, hogy pont az emocionális síkon, mely gyakorlatilag az égsz film gerincét képezi, nem igazán tudott sokat adni ez a mozi. Pedig lett volna benne potenciál, így viszont marad egy teljesn átlagos, simán kihagyható, ámbár fájdalommentesen megnézhető produkció. Ez nálam 3 csillagot ér.

2018.05.01 olgaasFug

Egy kicsit meg kell küzdeni a filmmel, nem egy túlbonyolított sztori, de a dinamikája szerintem eléggé kimért. Nem kapkodtam a fejem. Alapból izgalmas, és persze egy kissé sablonos a szitu, ne is hoz újat a műfajban, mégis nagyon frissnek hatott.

2019.04.01 nopepatryk

Jól alakított film volt, amit nem kifejezetten úgy tervezek, hogy többször is megnézzek. Nálam a tetőpont - SPOILER -! az idős házaspár halálának vártakor - SPOILER vége - volt. Nem minden részével tudtam teljesen azonosulni.

2018.09.18 Sven Nézhetetlen

Mint a francia filmek és Duris nagy kedvelője mondom, ezt a filmet teljesen felesleges megnézni. Sok minden lehetett volna, de aztán végül nem lett semmi. Felveti a sci-fi szálat, hogy aztán se előzménye, se magyarázata ne legyen. Felveti az Isten ké... Több