Kalandos, izgalmas és érdekfeszítő. Nem aprózzák el a látványt szerencsére ami számomra csak még inkább dob az értékelésen. Nagyon csavaros és okos megoldásokkal rukkolnak elő minden egyes részben.
Az egyik kedvenc sorozatom. Nem csak az adott ügyön dolgoznak, hanem sokat megtudhatunk a szereplők magánéletéről is ami súlyosan befolyásolja a munkáját egy hétköznapi embernek is.
Szuper sorozat mind a mai napig, bár tény hogy az első évadot semmi sem fogja tudni felülmúlni. A Booth és Brennen között szikrázik a levegő és ez adja azt a lendületet a sorozatnak, ami manapság elengedhetetlen.
Tudományos beütésű sorozat, bár manapság egyre kevesebbet nézem mert valahogy úgy érzem, hogy már nem tart semerre. A párok kialakultak és az esetek is hasonlóak.
Amikor elkezdtem nézni ezt a sorozatott nem tudtam abba hagyni. A szeplőket imádom és a sorozatnézés közben olyan érzésem van mintha én is ott lennék velük. Ilyenkor rossz belegondolni, hogy ők nem valósak és, hogy nem él valahol egy brennan vagy boo... Több
Hasonló sorozatok
Hihetetlen, hogy ennyi évadot megél egy sorozat. Az évadok előrehaladtával egyre véresebb lett, de így is nagyon szerettem,.
Jó kis sorozat, bár egyre véresebb és a készítők már attól se riadnak vissza, hogy egy-egy főszereplőt eltegyenek láb alól.
Ahogy ilyen sok évadot megért sorozatoknál természetes, hol erősebb, hol gyengébb részek követik egymást. Viszont a karakterek jók, és épp elég magánéleti szálat szőnek bele a készítők ahhoz, hogy érdekeljen az ő személyes történetük is. Bár nem sorb... Több
Régebben nagyon sokat néztem. Érdekes és fordulatos gyilkosságfelfejtések vannak a sorozatban, amik abszolút lekötik a nézőt és elgondolkoztatják. A nyomozók világa mindig egy menő közeg volt, így ez a film is hozza ezt a menőséget. 4*
Az első 3-4 évad zseniális viszont utána érezhetően kezdenek kifutni a lendületből és az érdekes témákból. Főleg a két főszereplő között levő szikrák miatt szerettem nagyon ezt a sorozatot nagyon jól eltalálták a színészeket is és a háttér történetüket is.
Nem mondhatnám, hogy nagy rajongó vagyok, bár mindig eltervezem, hogy letöltöm. Így csak részeket láttam a tv-ben. De amiket láttam mind tetszett, izgalmas, néhol vicces.