Érdekes krimi, jó karakterek. Sok jó történet. És sok szempontból tetszik, hogy a labormunka nem a "DNS elemzésnél irreálisan gyorsan haladó folyamatjelző" hanem valódi tudományos munka látszatát kelti.
Szerintem elég gyengébb. A fő bajom, hogy a részek 95%ban az első ember akivel beszélnek az a gyilkos.
Azt már kicsit unom, hogy 100x ismétli az Rtl aztán meg lemarad az új évadról az ember. Kicsit beteg sorozat, de vannak nagyon ütős részek is.
Remek sorozat, mindig nézem. Érdekesek az egyes részek és a háttérsztori is jó. Vannak persze benne eltúlzások, de azt elnézem nekik.
Nagyon jó humorú sorozat. Szeretem a főszereplő páros miatt főleg. Brennen, Csonti karaktere miatt a legjobb ez a sorozat. Igazi harcos amazon:D Tényleg nagyon élvezetes és izgalmas sorozat minden ügyük nyomozása is rendkívül izgalmas.
Nagyon szuper nyomozó és tudományos sorozat. Nagyon sokat tanulhat belőle mindenki. A színészek is nagyon jól alakítják a szerepüket. Szívesen ajánlom mindenkinek.
Hasonló sorozatok
Nagyon jo sorozat en folyamatosan nezem!!!! Igaz mindig ugyeket oldanak meg de azt nagyon valtozatosan!!! Ajánlom!!!
Kedvenc sorozatom! Rettentő jó lett, ennek is bármikor megnézem az ismétlést. Brenen karaktere nagyon klassz, Booth meg persze.:D Nagyon jó páros, mind szakmailag mind kapcsolatban. Remélem nálunk is rendesen végig adják a tv-k.
Imádom a krimi sorozatokat. Nagyon tetszenek az olyan sorozatok, amikben gyilkossági ügyeket oldanak meg, és ez a sorozat azok közül is az egyik legjobb. Izgalmas, szórakoztató, vicces.
Jó sorozat, szerettem nagyon! Rengeteg hasznos szakmai infó is elhangzzik egy-egy epizódban, amit nagyon hasznosnak találok. A karakterek mind egyediek és szerethetők.
Valami zseniális ez a sorozat. A csavarok és a szereplők szerintem magasan kiemelkednek. Ez az egyik valaha volt legjobb krimisorozat számomra, ha nem a legjobb. Imádom.