Jó kis bűnügyi film egy kis romantikával és hétköznapisággal fűszerezve. Sajnos nem igazán emelkedik ki a kategóriájából.
A legkirályabb és a legdinamikusabb páros a filmipar történetében. A sorozat új műfajt teremtett. Booth poémjait imádom pont úgy Hodgins kísérleteit. A hatodik évada kedvencem.
Jó kis sorozat, mindig izgalamas esetekkel. AZ ember maga is egy kicsit nyomozóvá válik. Én nagyon szeretem.
Nagyon izgalmas kis klassz sorozat. Az első folyamatosan nézős sorozataim közé tartozik. :) Még középiskolás koromban kezdtemXD Az sem most volt. És az a legjobb, hogy még most is ugyan olyan jó minőségi, izgalmas, klasszikus, nem egy belassult, sémá... Több
Nézhető de kicsit sablonos sorozat. A szereplők könnyen belopják magukat a nézők szívébe, mert mindegyiküknek megvan a maga egyedi és utánozhatatlan karaktere.
Nagyon jó volt a sorozat, végigkövettem a kezdetektől. Nagyon izgalmasak az epizódok , az évek során tudtak mindig újat mutatni, a karakterfejlődések is jól érzékelhetők.
Hasonló sorozatok
Szuper jó nyomozós sorozat. Meg van benne az amitől nem lesz a már megszokott nyomozós sorozat hatszázadik verziója. Itt inkább megpróbáltak arra építeni, hogy valami újat rakjanak bele és ez jól is jött be. Szórakoztató, humoros és néhol kissé undi.
nagyon kedves sorozat ez számomra. Nagyon régóta nézem. Az első évad a legislegkedvesebb, de a második talán mégjobb volt. szerintem Mindenkinek tetszhet ez a sorozat, mindenki megtalálja benne azt amit szeret, különösebb megerőltetés nélkül. Nem bántam meg a mai napig, hogy "rászoktam".
Hiperszuper sorozat és rendkívül izgatott voltam mindig miatta, mikor ment a tv-ben. Az egyik legjobb tv-s karakterek egyik a Brennen és Booth karaktere. Aranyos szerelmespár és jól tudnak játszani. Nagyon szórakoztató sorozat és még remélem jó darabig lesz is.
Isteni kis sorozat. Igazi klasszikus. Régen ez a sorozat miatt szerettem bele a sorozatok világába. Ennyi év után még mindig eredeti tud maradni és ez igazi ritkaság manapság. A karakterek , a színészek az igazi erősségei igazából a sorozatnak. Brenn... Több
Kész csoda hogy még nem fulladt ki ez a sorozat, nagyon jól csinálják a szerzők. Ugyan egy ideje nem nézem de csak azért mert nincs rá időm, érdekes és vicces is egyben! Kicsit már minden megtörtént velük és az ellenkezője is, mint a Bariköztben.
Az első 6-7 évadot még végig is néztem. Aztán vártam hogy megújuljon a sorozat de semmi. Egy idő után mindíg uazok a bűntények,sztori... Nem spoilerezek de a végén is várható hogy szövődik majd egy kis szerelmi szál...