Ebben a feliratban láttam összefoglalni a filmben folyó vita lényegét.
Az eutanázia egy örök téma,és újra,és újra elő lehet venni!Al Pacino,pedig,mint tudjuk,amihez nyúl az arannyá változik.Érdekes film,bár én nem voltam odáig érte,de három csillagot Pacino játékáért odaadok.
Nem lett nagyon nagy volumenű a történet de ennek ellenére is kedveltem. Nem voltam oda érte az elején de hamar rá tudtam hangolódni és igazán kedvelhető sztori alakult ki belőle.
Az eutanázia a mai napig kényes téma. Egyesek ellenzik, mások alapvető emberi jognak tartják. Én is az utóbbiak közé tartozom. Szerintem ha valaki már annyira szenved, hogy megváltás neki a halál, joga van eldönteni, élni akar-e vagy meghalni. Ha ped... Több
Érdekfeszítő és elgondolkodtató történetet dolgoz fel az eutanáziáról. Különösen felnézek azokra az emberekre, akik annyira hisznek a „küldetésükben” – ami ebben az esetben elég komoly: emberi jogokért való kiállás és segítő kéz nyújtása a szenvedőkn... Több
Ez a film az emberiség máig megoldatlan, feldolgozatlan problémájáról szól. Olyan téma ez, amiről mindenkinek van véleménye, valószínűleg el is gondolkodik rajta.... Örülök, hogy egy valós eseménysor alapján készítették el a filmet. Al Pacino remek választás volt a főszerepre.
Nagyon jó filmnek tartom. Elgondolkodtató. Al Pacino alakítása zseniális. Abszolút megérdemelte a Golden Globe-t. Egyszer mindenképp meg kell nézni, ajánlom!
Al PAcino ismét megmutatta mire is képes. Ez pedig nem más mint a tiszta tehetsége. Teljesen el voltam telve ettől a filmtől, mert nem egy egyszerű és klisés film, hanem egy igazi eredeti szórakoztató remekfilm. Igazán erős és karakteres vonásokkal rendelkezik. Nézd meg! Csúcs szuper lett.