Durr, durr és csók

Kiss Kiss Bang Bang

2019.03.15 Timcsi

Remek nézőpontból indul ki a film, mindemellett fordulatos és akciódús.

2019.05.21 petraszab

Remek atmoszférát teremt a film. Gazdagok a párbeszédek és izgalmas a történet vezetése. Szereplők is jók együtt.

2021.03.22 uniterra

Fárasztóan túllocsogott komédia. Egy idő után untam a sok hülye párbeszédet. Borzalmas.

2017.01.16 Gigi

Megnéztem egyszer, és aztán rögtön utána úgy döntöttem, hogy hagyok időt neki, és úra fogom nézni. Engem kifejezetten szórakoztatott, ritka sz igazán jó akció vígjáték, ez pedig ebben a kategóriában igencsak az élmezőnyben van.

2019.03.31 Csillagpor

Elég ütős kis akcióvígjáték. Ennyi év után is megállja a helyét. Robert Downey Jr. pedig isteni. Nagyon passzol a szerepére. Néhol véres, néhol vicces. Jól lavírozik a film a humor és komoly témák között. Mindenkinek ajánlom, mert igazán jó film.

2019.05.05 Attila G. Nézhetetlen

Csak szétzilálja az agyat

Először is szeretnék feltenni egy költői kérdést. - Nem várok választ. - Csak én nem látom ennek a filmnek semmi értelmét? Vagy tényleg értelmezhetetlen, s fölösleges bármi értelmet keresni mögötte? Esetleg egy teljesen félresikerült vizsgafilmet lát... Teljes kritika

2016.01.07 kissjanos21

A film szenzációs! Végigröhögtük az egészet! :) Shane Black rendezői debütjét tanítani kellene minden hazai írónak, aki netalántán fekete humorú noirt készülne írni. Megnézése szigorúan eredeti nyelven és magyar felirattal ajánlott!

2020.08.20 BalogJoe

:D

Poénorgia! És ha szájzárat kaptál a sok röhögéstől, kapsz egy fordulatos krimit is. A krimi-vígjátékok TOP 10-jében ott a helye! Oké, Val Kilmer kicsit kilóg a filmből, de tehetségtelensége ellenére is egész jól helytáll. Robert Downey Jr. hozza a legjobb formáját, Michelle Monaghan pedig gyönyörű. Csak egy poén a millió közül a filmből, ami jól jellemzi az alkotást: sekélyes szöszi behálózására adott válasz egy Los Angeles-i partyn főhősünktől, amikor az a kérdés, mit dolgozik: "Én találtam fel a pókert, de már nyugdíjas vagyok." :D :D :D

2019.08.16 Elkoo

Megdöbbenve ültem és vártam,hogy biztos lesz valami számomra is értékelhető ebben a filmben,de nem így lett.Egy két poént leszámítva egy unalmas zavaros katyvasz.

2015.11.10 [email protected]

Nagyon ötletes a film sztorija és összességében is egy jól összerakott filmnek mondanám. A színészi alakítás is profi. Végig cselekményes szórakoztató és pörgős film.

2015.08.12 Rikudou6

Egy tökéletes alkotás, a hideg ráz még mindig. Fergeteges film, oda vagyok érte! Magával ragadó alkotás, ha az ember egyszer látja, nem tud vele betelni.

2015.06.25 tamas84

Ha elfogulatlan akarok lenni, akkor azt mondom, az egyik legjobb vígjáték, amit valaha láttam. Ha elfogult vagyok, akkor pedig a legjobb. Zseniális alakítások, intelligens humor, remek történet, iszonyatosan jól kevert zsánerek, egyszerűen tökéletes. Mindenképp helye van a top 10-es listámon.

2016.07.24 Igob1

Elfogult leszek valószín a kedvenc színészeim szereplései miatt, de ez már csak így van rendjén. Olykor keveredik a szezon a fazonnal a filmben, de eéppen ez a káosz teremti meg a film sajátos hangulatát. Sosem tudhatjuk, hogy éppen ki milyen kalamajkába keveredik.

2015.11.18 Regi82

Könnyed kikapcsolódás a mindennapi agyalásból. Ötletes,szórakoztató. Kiváló a szereposztás Robertet amúgy is nagyon kedvelem. Kicsit figyelni kell a filmre mert ha egy pillanatra nem figyelsz elvesztheted a fonalat :)