Remek atmoszférát teremt a film. Gazdagok a párbeszédek és izgalmas a történet vezetése. Szereplők is jók együtt.
Megnéztem egyszer, és aztán rögtön utána úgy döntöttem, hogy hagyok időt neki, és úra fogom nézni. Engem kifejezetten szórakoztatott, ritka sz igazán jó akció vígjáték, ez pedig ebben a kategóriában igencsak az élmezőnyben van.
Elég ütős kis akcióvígjáték. Ennyi év után is megállja a helyét. Robert Downey Jr. pedig isteni. Nagyon passzol a szerepére. Néhol véres, néhol vicces. Jól lavírozik a film a humor és komoly témák között. Mindenkinek ajánlom, mert igazán jó film.
Először is szeretnék feltenni egy költői kérdést. - Nem várok választ. - Csak én nem látom ennek a filmnek semmi értelmét? Vagy tényleg értelmezhetetlen, s fölösleges bármi értelmet keresni mögötte? Esetleg egy teljesen félresikerült vizsgafilmet lát... Teljes kritika
Poénorgia! És ha szájzárat kaptál a sok röhögéstől, kapsz egy fordulatos krimit is. A krimi-vígjátékok TOP 10-jében ott a helye! Oké, Val Kilmer kicsit kilóg a filmből, de tehetségtelensége ellenére is egész jól helytáll. Robert Downey Jr. hozza a legjobb formáját, Michelle Monaghan pedig gyönyörű. Csak egy poén a millió közül a filmből, ami jól jellemzi az alkotást: sekélyes szöszi behálózására adott válasz egy Los Angeles-i partyn főhősünktől, amikor az a kérdés, mit dolgozik: "Én találtam fel a pókert, de már nyugdíjas vagyok." :D :D :D
Megdöbbenve ültem és vártam,hogy biztos lesz valami számomra is értékelhető ebben a filmben,de nem így lett.Egy két poént leszámítva egy unalmas zavaros katyvasz.
Nagyon ötletes a film sztorija és összességében is egy jól összerakott filmnek mondanám. A színészi alakítás is profi. Végig cselekményes szórakoztató és pörgős film.
Egy tökéletes alkotás, a hideg ráz még mindig. Fergeteges film, oda vagyok érte! Magával ragadó alkotás, ha az ember egyszer látja, nem tud vele betelni.
Ha elfogulatlan akarok lenni, akkor azt mondom, az egyik legjobb vígjáték, amit valaha láttam. Ha elfogult vagyok, akkor pedig a legjobb. Zseniális alakítások, intelligens humor, remek történet, iszonyatosan jól kevert zsánerek, egyszerűen tökéletes. Mindenképp helye van a top 10-es listámon.
Elfogult leszek valószín a kedvenc színészeim szereplései miatt, de ez már csak így van rendjén. Olykor keveredik a szezon a fazonnal a filmben, de eéppen ez a káosz teremti meg a film sajátos hangulatát. Sosem tudhatjuk, hogy éppen ki milyen kalamajkába keveredik.