A romantikus filmek gyakran giccsesek, és sokszor túl sok rajtuk a cukormáz, de ez a film ékes példája annak, hogy lehet jó romantikus drámát csinálni a szokásos bevett sémák és klisék nélkül is. Egyúttal azt is bebizonyítja, hogy egy könyvfeldolgozá... Teljes kritika
Számomra ez az igazi romantikus film. nem nyáladzás,nem csak boldogság,tűzön,vizen át kitartva,megküzdve....s igen,sajnos nem boldog befejezéssel. DE ez így szép és jó. Garantált a pityergés lányoknak:)
Jim Sturgesst picit kisfiúsnak találtam Annehez képest. A történet tetszett, már azt hitte az ember, hogy tudja mi lesz a vége. Biztos én vagyok gonosz, de úgy örültem, hogy nem lett hepiend.
Szép film. Romantikus történet, megvan az egésznek a kerete, szépen felépített, jó színészekkel. Nem billen át a nyálas kategóriába ,amit külön kiemelnék mint pozitívumot.
Nem vagyok odáig a romantikus filmekért de eszt szeretem a borús befejezés ellenére. Kicsit furcsa hogy életük minden gócpontja egy napra esik de ez adja a film pikantériáját. Szerethetők a karakterek. Bár Emma (Anne Hathaway) a humor istennőjének van beállítva nekem mégse jött át ez a túláradó humor.
Nagy kedvencem annak ellenére hogy nem szeretem sokszor megnézni, mert hogy van benne lehangoló rész..... Emlékszem kis moziba néztük meg barátnőkkel, de a végén mindenki döbbenten hagyta el a termet.... A szereplők fantasztikusak voltak, érdemes megnézni.
Összességében kedvelem ezt a filmet, mert nem olyan egyértelmű benne minden, mint az a romantikus filmekben szokott lenni. Azt kicsit sajnálom, hogy a szerelem nem teljesedhetett be.
Tudom hogy dráma, meg szomorú, de mégis hordoz magában egy elég nagyadag pozitív töltetet. Amitől valahogy a film végén mégsem azzal a súllyal kelsz fel a képernyő elől amit az a 3/4-nél odatesz :). Kedvenc filmek között szerepel
Imádom Anne Hathawayt. És ez a gilm is elég jóra sikeredett. Nem lett kaaszasiker de engem nagyon megfogott.