Nagyon jó film, tökéletes a karakterválasztás, kerek a sztori, van mondanivalója. hibája inkább az volt, hogy néha átcsap egyik valóságból a másikba és nem követi anyira a valóságot, ezért nemtudtam annyira azonosuli a filmmel. 9 évig dolgoztam mozgá... Több
Kedvenc!! Komoly téma de ennyit rég nevettem filmen nagyon szuperül összehangolt rakva a zene amit külön kiemelnek Ludovico Einaudi zongorista csodálatos zenei vannak... Elgondolkodtató nagyon a film! Csodálatos drámai alkotás.
Egyik kedvenc filmem! Egy teljesen új megvilágításba helyezi a testi fogyatékosságot, Driss tulajdonképpen "meggyógyítja" Philipet azzal, hogy nem olyan szánalomra méltóként tekint rá, mint az össze többi ember. Nagyon érzelmes, de vicces film is egyben, a zenéje pedig gyönyörű.
Egyszerre szomorú, érzelmes és vidám. A filmben egy szomorú magatehetetlen embernek Driss megmutatja, hogy van miért élni. Hasznos mondanivalója van ennek a filmnek és mindenkinek csak ajánlani tudom.
Az egyik legjobb francia film, remek alakításokkal, Omar Sy nagyon jól hozza a szerepét. Érdemes lesz odafigyelni rá a jövőben, például ott van a Samba, amit szintén tudok ajánlani.
Azoknak nagyon ajánlom, akik rossz hangulatukba keresnek filmet. Igazán elgondolkodtató és segít átértékelni azt, ami igazán fontos az életben.
Egyszerre sokat mondó és nevettető film. A humor és tragédia aránya tökéletesen van eltalálva. Szerintem - ha csak 5 percre is - mindenki átértékeli ettől az életét egy kicsit.
Csodálatos film, szuper story, fantasztikus színészi alakítás. Azon kevés filmek közé tartozik, amelyek hozzátesznek az élethez, és nem csak időkitöltésre jók.
Nagyon jó film! A színészi alakítások is nagyok jók benne. Többszöri megnézés után se unja meg az ember.
Nagyon jól eltalálták ezt a filmet, a karakterek, a forgatókönyv is a helyén volt. Nekem nagyon tetszett, nem egy ismerősömmel megnézettem.