Életrevalók

Intouchables

2018.10.09 Ákos83

Nagyon jó film, tökéletes a karakterválasztás, kerek a sztori, van mondanivalója. hibája inkább az volt, hogy néha átcsap egyik valóságból a másikba és nem követi anyira a valóságot, ezért nemtudtam annyira azonosuli a filmmel. 9 évig dolgoztam mozgá... Több

2018.02.11 FeRa9

Kedvenc!! Komoly téma de ennyit rég nevettem filmen nagyon szuperül összehangolt rakva a zene amit külön kiemelnek Ludovico Einaudi zongorista csodálatos zenei vannak... Elgondolkodtató nagyon a film! Csodálatos drámai alkotás.

2016.06.03 P.Attila

Nagyon szellemes és kedves film :)

2016.02.20 Rusterly

Egyik kedvenc filmem! Egy teljesen új megvilágításba helyezi a testi fogyatékosságot, Driss tulajdonképpen "meggyógyítja" Philipet azzal, hogy nem olyan szánalomra méltóként tekint rá, mint az össze többi ember. Nagyon érzelmes, de vicces film is egyben, a zenéje pedig gyönyörű.

2015.12.05 Tomsz

Egyszerre szomorú, érzelmes és vidám. A filmben egy szomorú magatehetetlen embernek Driss megmutatja, hogy van miért élni. Hasznos mondanivalója van ennek a filmnek és mindenkinek csak ajánlani tudom.

2015.03.27 Zizzencs

Az egyik legjobb francia film, remek alakításokkal, Omar Sy nagyon jól hozza a szerepét. Érdemes lesz odafigyelni rá a jövőben, például ott van a Samba, amit szintén tudok ajánlani.

2015.03.02 gergokerekes10

Többször is megnéztem, engem abszolút magával ragadott. Jó a történet, jók a poénok, 100%-ban élvezhető, de közben valamilyen szinten elgondolkoztató is. Azok közé a filmek közé tartozik, amit gyakorlatilag bármikor megnéznék.

2015.03.01 n_film

Azoknak nagyon ajánlom, akik rossz hangulatukba keresnek filmet. Igazán elgondolkodtató és segít átértékelni azt, ami igazán fontos az életben.

2015.02.20 film_n

Egyszerre sokat mondó és nevettető film. A humor és tragédia aránya tökéletesen van eltalálva. Szerintem - ha csak 5 percre is - mindenki átértékeli ettől az életét egy kicsit.

2024.03.22 hshs

Kedvenc

Csodálatos film, szuper story, fantasztikus színészi alakítás. Azon kevés filmek közé tartozik, amelyek hozzátesznek az élethez, és nem csak időkitöltésre jók.

2019.12.16 Adri Kovács

Az egyik kedvenc filmem lesz egy életen át.

2016.01.05 earnie

Nagyon jó film! A színészi alakítások is nagyok jók benne. Többszöri megnézés után se unja meg az ember.

2015.01.23 deevky04

Nagyon jól eltalálták ezt a filmet, a karakterek, a forgatókönyv is a helyén volt. Nekem nagyon tetszett, nem egy ismerősömmel megnézettem.

2019.01.31 riki91

Az egyik kedvenc filmem

Nagyon tetszik a történet, a szinészek alakítás és a hangulat.