Sziasztok. Számomra ez a film elég sokoldalú. Már vagy 7x láttam de még nem tudtam megunni :) A szereplőválasztás tökéletes. A történet meg egyszerűen csodálatos. Követhetőek az események és érthetők.
Életem egyik legjobb filmje. Egy gyönyörű, tanulságos történet két különböző társadalmi helyzetből való emberről. Vicces, szívszorító... Egyszerűen fenomenális. Ajánlom mindenkinek!
Ritkán látni jó francia filmet, de ezt mindenképp azok közé sorolnám. Jól felépített történet, a társadalmi különbözőségek miatt vicces helyzetek, mindenképp szerethető film, nekem az egyik kedvencemmé vált az utóbbi időben. Többször nézhető, kellemes kikapcsolódást nyújtó film.
Nagyon jó a film.Drámaian humoros.Engem teljesen pozitivan ert a csalodas mikor vegigneztem.Cime alapján nem vártam sokat tole,de erdemes volt leulni és megnézni.
Legalább háromszor láttam a filmet és negyedik alkalommal is szívesen végignézem. Kiváló film, kiváló történet. Aki még nem látta, feltétlenül nézze végig!
Számomra a legjobb megtörtént eseményeken alapuló francia tragikomédia. A film alkotói zseniálisan oldották meg, hogy egyszerre szánjuk benne a főhőst és nevetünk a nyomorán, hisz ők maguk is ezt teszik a filmben. Mindkét színész nagyszerűen alakítja... Több
A kedvenc filmem! Már az első alkalommal beleszerettem; azóta már vagy 10-szer láttam! Nagyszerűen szembeállít két egészen eltérő életet és személyiséget; amiből rengeteg kacagtató jelenet származik. Omar Sy teljesen azonosul a szerepével. Elég kriti... Több