Elhajlási engedély

Hall Pass

2015.05.06 Szeky

Szórakoztató film, ami kellő képpen humoros, viszont kiszámíthatóak fordulatok. A cselekmény nem sokban különbözik a többi hasonló kategóriájú filmétől. Ha úgy ülsz le elé, hogy szórakozni vágysz és nem vársz tőle többet, akkor egy kellemes 105 percben lesz részed!

2015.03.18 Mmaarrttoonn

Szétröhögtem magam, nagyon jó humorú, élvezhető, szórakoztató vígjáték. Többször nézhető. A színészek ebbe a szerepbe termettek.

2015.03.29 goldfisy

Nagyon bírom ezeket a pasikat, egyszerűen felejthetetlenek, nagyon is rájuk szabott szerep. Édesek ahogy rájönnek, hogy nem is annyira fenékig tejfel a facérlét. Megnevettető, színvonalas vígjáték.

2015.03.01 Faarkaas

Kategoriajaban tenyleg jo film, humoros, szorakoztato, de erzelmek is szerepet jatszanak benne, ugyanakkor van egy kis mondanivaloja is. Erdemes megnezni, jo humoru film.

2014.11.08 ZsoltSon

Teljesen átlagos komédia sok gyenge és néhány jó poénnal. Owen Wilson kiváló színész, de inkább a B kategóriás filmjeiről ismert. Ez sem más, mint a többi, egy közép-gyenge vígjáték valami bot csinálta történet köré ágyazva. Igazi mondanivalót, igazi sztorit ne is keressünk a filmben.

2016.07.05 miki

A Farrelly testvérek és Owen Wilson is tud ennél sokkal jobbat. Nézhető a film, de nagyjából ez minden. Nincs a poénokban akkora erő, mint azt elvárhatnánk. A forgatókönyv kiszámítható és egysíkú, a karakterek nem valóságosak, minden a poénok igájába lett hajtva, de mivel azok nem szólnak nagyot, a film sem igazán jó.

2015.01.28 Fsv1213

kicsit erőltetett, nem túl erős poénokkal, láttam ennél sokkal jobb vígjátékot is.

2016.08.02 Hejnekem8

Szerintem egy vicces film, szeretem az ilyen stílusú filmeket. Megértem ha valakinek nem jön be, nem fog sokat nevetni, de aki ismeri Owen Wilsonos filmeket jól fog szórakozni rajta.