Élvezetes film, de a történet, hogy egy könyv kell ahhoz, hogy az ember ember legyen újra, az nem így van. Már a Biblia előtt is voltak olyan emberek, akik hittek egy Teremtőben (Tibetiek...). A becsület, a könyörületesség, az empátia, a szeretet – e... Több
Nem vagyok rajongója a műfajnak, de szerintem ez a legjobb apokalipszis film, és ez elég király darab is, gondolatok nem csak szósznak vannak rajta, hanem magának a filmnek fontos részeként.
Nagyon jó film, mindenképpen érdemes többször is megnézni a tartalom biztos megértéséhez. Nem egy vidám film, az biztos, de reális jövőképet ábrázol nagyon jó színészi alakítással, izgalmas cselekménnyel és fordulatokkal.
Bitang jó kis film, sokáig ódzkodtan tőle de nem bántam meg,hogy végül megnéztem . Alapjáraton nagyon szeretem a poszt-apokaliptikus filmeket és ez is közéjük tartozik a remek kis történetével.
Borzalmasan jó film, jó történettel jó színészekkel. A végén egy egész váratlan (nem kitalálhatatlan) csavarral. Engem végig lekötött. A hangulat nagyon megvan. Csak ajánlani tudom
Nagyon jó film lett! Bár nem valami pörgős, dinamikus film, nem unatkoztam rajta egyáltalán! A története érdekes és lebilincselő! Szerintem mindenkinek érdemes megnéznie!
Odáig voltam ettől a filmtől. Minden karakter megkapta a maga erős stílusát. Szerintem szépen elindult és felvezette a karaktereket. Nekem üdítő volt ez a koncepció és bármikor újra nézném.
Nagyon sok gondolat felmerült bennem a filmet követően, gondolkozásra, töprengésre sarkallt. Érdemes többször is megnézni ezt az alkotást és figyelni a részletekre. Mindig tartogat újat.
A remek szereplőválogatásnak köszönhetően nagyszerű a film, igazán drámaiak, hitelesek, főként Denzel Washington, Gary Oldman, Mila Kunis és Tom Waits alakítására gondolok.
Érdekes film volt, de Mila Kunis nekem kilógott egy picit! Postapokaliptikus filmek, amúgy is a kedvenceim.
Elgondolkodtató és szórakoztató alkotás. Az biztos, hogy első alkalommal nem tudok mindent észrevenni, mert bizony ezt nem lehet csak egyszer megnézni - már csak a vége csavar miatt is. Nincs kedvem különösebben szaporítani a szót, igazából elégedett... Több
Kicsit össze-vissza lett vágva ez a film de nem olyan rossz.Meg nekem ez a vallás része se tetszett.Eléggé elvesztettem ott a fonalat,hogy most vak vagy nem a főszereplő édls elég hosszúra is nyúlt ez a történet.