Éli könyve

The Book of Eli

2015.03.27 Krekk

Elgondolkodtató film. Már tudom, hogy ha jön a vég bespájzolok samponból meg szappanból, nagyon is jó lesz az még. Komolyra fordítva a szót, bátran merem ajánlani azoknak, akik még nem látták.

2015.03.09 laszkov2

Ritkán látni ilyen jó mesét a története, a zenék benne meg úgy az egész mese elképesztően ötletes és elragadó csak ajánlani tudom

2015.03.01 ch003067hd

Az atmoszféra nagyon sokat sokat dob a filmen, ami sajnos néhol már elég uncsi. Az alapelképzelés jó, a megvalósítás viszont kicsit sántít szerintem.

2015.04.13 reddress1

Izgalmas, eseményekkel teli, egész estés mozi. Elgondolkodtató történet, remek szereposztás. Csak ajánlani tudom.

2015.04.03 picibaba

Nagyon érdekes története van szerintem, érdemes megnézni. Tetszett a sztori, és Denzel is nagyon jól hozta a formáját.

2015.03.30 anolib

Érdekes, elgondolkodtató történet. Denzel Washington nagyon jól játsza a főszereplőt. Nem is nagyon tudnék mást elképzelni a helyére, aki ideális lenne.

2015.01.29 Kristófka

Nekem ez az egyik kedvenc színészem mert nagyon jol tudja játszani a szerepeit, ugy mint ebbe is a Bibliát vagyis a könyvét minden áron megvédi és ezért nagyon-nagyon tetszett.

2015.03.09 ecsekieva2

Nagyszerű színészi alkotások , látvány. Izgalmas apokaliptikus film!

2015.04.24 SztarkTóni

Kicsit olyan a film, mintha az előző évezredben készült volna, látványra és dramaturgiára is. Nem egy korszerű alkotás, de éppen ez ad neki egy finom kis karaktert, amiért meg lehet szeretni.