Goggins kellően szociopata karaktere, no meg a genya kisfiú valamit kozmetikáz az összképen, viszont a Halálos fegyverek fenegyereke annyira hiteles a Télapó/Mikulás szerepében, mint Ciccolina az Oscar átadón.
Nem gondoltam volna, hogy Mel Gibson valaha Mikulásként fog szerepet vállalni Hollywoodban. De nagyon jól tette, nekem kifejezetten tetszett az ötlet, a mikulássztorit beleilleszteni a mindennapi életbe. Tök jó kis kerettörténetet kapott, thriller vo... Több
A Mikulás egy olyan természetfeletti képességekkel rendelkező ember, aki az ajándékozástól marad fiatal, egyébként meg egy morcos hipszter, akit Chrisnek (Mel Gibson) hívnak. Ha a felütés nem lenne kellően bizarr, akkor a folytatás biztosan az lesz. ... Teljes kritika
Ez a magyar címe, amit kivételesen jól eltaláltak. Nem rossz film, csak nagyon elhúzták a találkozást. Az a sok nyomozgatás meg manózgatás rendesen elviszi a műsoridőt. Aki unja, nyugodtan tekerjen a háromnegyedéhez!
Összességében nem volt rossz, de többet ki lehetett volna hozni belőle, mint egy teljesen felejthető Mikulás-sztori újragondolását. Minden esetre Mel Gibson elég jó volt ebben a szerepben, meglepően korrektül öregszik.
Télapó ilyen mérvű újragondolása már önmagában vicces. Poénok százainak lehetősét dobja fel, amiből jó néhányat le is csapnak a filmben, mégsem mondanám vígjátéknak. Egy vasárnapi matinénak indul, aztán egy akciófilm kerekedik ki belőle.
Izgalmas visszatérés ez Mel Gibsontól, bár azt nem mondanám, hogy ez karrierje legjobbja (távolról sem), de egy új 'korszak' kezdetnének a karrierjében egészen rendben van. Erre most közepest mondanék.