Érdekességek

A dög

Feast

A film összbevétele 54 556 dollár volt (imdb.com).

A felvételeket 2004. október 18-án kezdték meg, és 2004. november 24-re el is készültek velük.Szerző: Kóborló

Az eredeti forgatókönyv sokkal több akciójelenetet tartalmazott, viszont, hogy a film költségeit alacsonyan tudják tartani, a készítők ezek legtöbbjét nem forgatták le. Szerző: Kóborló

A film elején, mikor bemutatják a karaktereket, van egy biliárdozó srác, akit színészként mutatnak be, akinek a neve Jason Mewes. Valójában ezt a karaktert Jason Mewes alakította, tehát saját magát játszotta el a film elején.Szerző: Kóborló

Mikor a film végén elindul a stáblista, lesz még egy extra jelenet is.Szerző: Kóborló

Hero szerepét felajánlották Mark Wahlbergnek, de ő visszautasította. Josh Duhamel is érdeklődött a szerep iránt, de végül Eric Dane lett a befutó.Szerző: VFTS

A csapos szerepében tetszelgő Clu Gulager egyszer azt mondja a film egyik jelenetében, hogy "Nem vagyok Billi, a kölyök!". A színész egy korábbi munkájában már alakította Billyt, a kölyköt - The Tall Man (1960).Szerző: dulkap

Felvettek egy rövid jelenetet O. J. Simpsonnal is, de végül kivágták a filmből.Szerző: dulkap

A csapost alakító Clu Gulager nem más, mint a rendező John Gulager édesapja. A filmben játszik a rendező felesége is, mégpedig a Harley Mamát alakító Diane Ayala Goldner.Szerző: dulkap