Az elektronikus hangjelenség (EVP) olyan jelenség, amely révén a halottak, hang és kép útján kommunikálnak az élőkkel, a modern elektronikus eszközök statikus és fehér zaján keresztül. Az ily módon érkezett "üzenetek" arra késztethetnek minket, hogy az életre és… Több

Író: Niall Johnson
Filmgyűjtemény
Fehér zaj 2: A fény (2007)

70 Fehér zaj (2005)
Szerintem ez a film inkább egy misztikus thriller, mint sem egy horror film, ugyanakkor vannak benne elég váratlan és ijesztő részek, párszor éreztem is, hogy végig futott a hideg a hátamon. A történet az nagyon érdekes, kifejezetten kreatívnak is mondható, és szerintem nincs is még egy ilyen film, ami ezt így bemutatja. Nagyon érdekesen nyúlt a halál témához, de épp ezért emelkedik ki. Michael Keaton elég jól játszik, szokatlan egy szerep ez tőle, de jól hozza a karakterét. A többi színész is jó, valamint a filmnek van egy misztikus, titokzatos hangulata, ami szintén működött. Annyira viszont mégsem ütős, és félelmetes, egyszer meglehet nézni mert érdekes a téma, de ne várjunk tőle semmi nagyot, inkább egy jó thrillerként tekintsen az ember rá!
Michael Keaton tuti jó volt ebben a filmben,hálaistennek,mert a Batman-ban rettenetesen idegesített.Egy kifejezetten jó misztikus thriller,ami érdekes témát boncolgat,és feszeget.Ijesztő,és fura képsorok tarkítják,de bevonzza a nézőt,és ha már beszippant,nincs mese,nem enged el.Kötelező darab.
A filmet nagyon leértékelték a kritikusok, mégis meglepően jól teljesített a mozikban. A gyártókat megdöbbentette, hogy a januári premier ellenére ilyen nagy számú néző volt kíváncsi egy horrorra. Egyúttal ez a felfedezés arra sarkalta az Universal Pictures-t, hogy innentől kezdve az év eleji időszakokra több minőségi horrort időzítsen.