Feledés

Oblivion

2016.02.17 Rayman102

Nagyon izgalmas és látványos film. Nagy fantázia is kell egy ilyen történet kitalálásához. Fordulatos, megdöbbentő és leköti a figyelmet Jó színészek, jó alakítások.

2015.05.20 superxaba

Hiányzott már egy ilyen film, igazi, követnivaló utopisztikus scifi, amelyikben még az utolsó űrhajó is jól játssza a szerepét, igazi a kontraszt a mű és a valódi világ között!

2015.03.14 inemeth

Hátborzongató, pont azt adja, amit várni lehet tőle. Akció, kaland, romantika keveredik, szerintem abszolút élvezhető film volt, és valami mondanivalója is akad.

2016.10.22 kernernoemi

A film hangulata feszült, hátborzongató. A karakterek maximálisan jól játszanak. Érdekes és magával ragadó a történet. Az utóbbi idők egyik legjobb filmjének tartom. Kilép a klisék világából.

2015.08.20 Filmzabáló

Tom Cruise már bizonyított a szájenszfiksön furcsa világában. Ezúttal is nagyszerűen helytállt, majdhogynem az egész film róla szó, de elbírta ezt a terhet, viszont maga a film…, hát idővel feledésbe fog merülni.

2015.03.24 Akodako

Nagyon jól összerakott film. A sztori elcsépeltnek tűnik, de mivel jó a feldolgozás, élvezhető minden perce. Jól alakít benne Tom Cruise.

2015.10.30 krysn95

Nem folytatás, nem remake, nem eredet sztori, nem spin off...Srácok, lányok támogtani kell az ilyet mert ilyen alíg 1-2 van évente A kategóriában. Egyedi hangulatos scifi. Abszolút megérdemli a figyelmet.

2015.06.04 era93

Mint a film is mondja erre tényleg jó az a szó hogy feledés. Oda merült ez számomra is. Nem volt hatalmas dobbantás ez az alkotás így nem is kedveltem. Eléggé unalmas és talán egyetlen pozitívuma a látvány világ és az, hogy a történet nem lett volna egy halva született ötlet.

2016.12.15 Maxima

Profi színészek vannak benne, akik hozzák a formájukat, nem csalódtam bennük. Rendkívül izgalmas, érdekes, magával ragadó sztori, ami végig lekötötte a figyelmemet.

2016.04.11 Panda

Kategóriájában átlagosnál jobb film. Karakteres, profi színészekben bővelkedő, megragadó történetű, izgalmas és magával ragadó film, ami fordulatokat is tartamaz.

2015.06.23 Newyqrk

hmm nézzétek meg mert meg fogtok lepődni, SOKSZOR, SOKMINDENEN!!!!!! Kihagyhatatlan film. Hiányoságai vannak. pl hogy kik és miért[majd megérted] deeee ettől el lehet tekinteni úgy érzem

2015.02.09 Manyi

Annyira nem vagyok oda Tom Cruise-ért, de ez a film nem volt rossz. Pörgős, izgalmas, élvezhető, szórakoztató volt. A sztori is jó.

2016.04.24 johnny87

Ez nekem egy kicsit túl steril film lett.A látvány és a kipusztult föld nagyon szépen van megcsinálva .Tom Cruis ismét nagyot alakít a zene is jól komponált.De valahogy átalakul a film valami túlságosan szájbarágosra a film végi nagy csavarral együtt. Szerintem csak egyszer megnézhető többször csak saját felelőségre.

2016.05.02 Kutyus

Lelkileg hat a nézőre a film. Lehangoló, érzelmekre ható, mélyen érinti a nézőt!. Minden perce izgalom és lehet is agyalni a filmnek. Profin összerakott film!