Nagyon izgalmas és látványos film. Nagy fantázia is kell egy ilyen történet kitalálásához. Fordulatos, megdöbbentő és leköti a figyelmet Jó színészek, jó alakítások.
Hiányzott már egy ilyen film, igazi, követnivaló utopisztikus scifi, amelyikben még az utolsó űrhajó is jól játssza a szerepét, igazi a kontraszt a mű és a valódi világ között!
Hátborzongató, pont azt adja, amit várni lehet tőle. Akció, kaland, romantika keveredik, szerintem abszolút élvezhető film volt, és valami mondanivalója is akad.
A film hangulata feszült, hátborzongató. A karakterek maximálisan jól játszanak. Érdekes és magával ragadó a történet. Az utóbbi idők egyik legjobb filmjének tartom. Kilép a klisék világából.
Tom Cruise már bizonyított a szájenszfiksön furcsa világában. Ezúttal is nagyszerűen helytállt, majdhogynem az egész film róla szó, de elbírta ezt a terhet, viszont maga a film…, hát idővel feledésbe fog merülni.
Nagyon jól összerakott film. A sztori elcsépeltnek tűnik, de mivel jó a feldolgozás, élvezhető minden perce. Jól alakít benne Tom Cruise.
Mint a film is mondja erre tényleg jó az a szó hogy feledés. Oda merült ez számomra is. Nem volt hatalmas dobbantás ez az alkotás így nem is kedveltem. Eléggé unalmas és talán egyetlen pozitívuma a látvány világ és az, hogy a történet nem lett volna egy halva született ötlet.
Profi színészek vannak benne, akik hozzák a formájukat, nem csalódtam bennük. Rendkívül izgalmas, érdekes, magával ragadó sztori, ami végig lekötötte a figyelmemet.
Kategóriájában átlagosnál jobb film. Karakteres, profi színészekben bővelkedő, megragadó történetű, izgalmas és magával ragadó film, ami fordulatokat is tartamaz.
hmm nézzétek meg mert meg fogtok lepődni, SOKSZOR, SOKMINDENEN!!!!!! Kihagyhatatlan film. Hiányoságai vannak. pl hogy kik és miért[majd megérted] deeee ettől el lehet tekinteni úgy érzem
Annyira nem vagyok oda Tom Cruise-ért, de ez a film nem volt rossz. Pörgős, izgalmas, élvezhető, szórakoztató volt. A sztori is jó.
Ez nekem egy kicsit túl steril film lett.A látvány és a kipusztult föld nagyon szépen van megcsinálva .Tom Cruis ismét nagyot alakít a zene is jól komponált.De valahogy átalakul a film valami túlságosan szájbarágosra a film végi nagy csavarral együtt. Szerintem csak egyszer megnézhető többször csak saját felelőségre.