A tájképek, épületek, szóval maga a jövőbeli, sivár képek megalkotása: 10+! De könyörgöm, ne ezzel csináljunk már mozit, sci-fi-t. Az alapvetően attraktív Feledés feledhetővé vált...
Nekem kifejezetten tetszett. Az elmúlt évek gyenge felhozatalának egy üdítő színfoltja szerintem. Tom Cruise szerintem nagyon illik a szerepbe, és amúgy is mostanában elég jó filmeket csinál. A kihalt Föld hangulata is nagyon megfogott. Én a sok negatív kritika ellenére azért szívesen ajánlom.
A Feledés nem lett egy kimondottan jó mozi, azonban egy olyan műfajt képvisel, melyet az elmúlt évben olyan filmekkel szentségtelenítettek meg, mint Az emlékmás, a Prometheus vagy a Felhőatlasz. Ebben a mezőnyben viszont magasan kitűnik.
Ez a film igazán megmutatja, hogy mennyire szociális lény az ember. Végig leköti a figyelmet. Zseniális képi világ.
Tom Cruise jót alakított benne, a történet maga is tetszett, látványban is remekelt. Érdekes sztori, tudtam vele azonosulni.
Összességében nem bántam meg, hogy megnéztem. Igaz, ez a film, mint a legtöbb hasonló sci-fi negatív utópia. Elég jól feldolgozták a készítők a témát, volt benne egy kis csavar is a végén.
Csodálkozom, hogy sokan belekötöttek, ízlések és pofonok, de ez egy kiváló alkotás. A robotok, repülők designja, a látvány, effektek csodásak, egyedül az tűnik abszurdnak, hogy egy idegen hatalom miért luxuskörülmények között tartott, agymosott emberi klónokkal üzemelteti a saját rendszerét...
Megnéztem. Megmondom őszintén kellemesen csalódtam, ugyanis fenntartásaim voltak a filmmel szemben, főleg Tom miatt, aki unszimpatikus mint ember - de mint színész valóban jó. A film nagyon tetszett. Elgondolkodtató volt, és nem volt unalmas. Biztos újra fogom nézni valamikor.
Őszintén szólva majdnem elaludtam rajta..sokkal jobbra számitottam, örülök, hogy a moziba nem jutottam el megnézni, mert sajnálkozva jöttem volna ki, hogy még egy jó történetet elrontottak egy számomra jónak tartott szinésszel...
Az egész történet szimbolikus. A TET jelen van a mi világunkban is, mint ahogy a "klónhadsereg", akik mi magunk vagyunk, a fogyasztók. A morgan freeman fajta emberek a kissebbség, akik tudják mi az a TET, és mi a célja. A mindent látó szem, vagy a nagy testvér, mindegy hogy nevezzük. Spolier