980 szavazat, 80%-os értékelés. Látványos, jó sztori és jó alakítások. A disznó hangon sivító meg recsegő robotokat nem értettem, de mindegy. Aki nem látta, nézze meg! Jó mozi!
Tom Cruise olyan mint a jó bor.Beérett,és arat,tarol minden filmjében.Kifejezetten jó akciómozi,amit sci-fi köntösben adnak el nekünk!Izgalom élesítve.Nincs hiányérzetem,adott,és én elvettem,elraktároztam.
Ennek a filmnek a legrosszabb pontja Olga volt. Szegény színésznőnek nem jött be ez a szerep sajna nagyon pocsék volt és ezzel rontott a film amúgy jó ütemén és futurisztikus beállítottságán. Kicsavarva kapjuk meg a történet apró morzsácskáit és a végkifejlet olyan izgalmat zúdít ránk hogy érdemes megnézni.
Nem volt probléma ebben a filmben semmivel, nagyszerűek voltak a karakterek és a film maga is kedvelhető. Viszont a sztorit nem nekem találták ki így ez nem jött be. Kár érte.
Ez a film nekem nagyon tetszett, jól szórakoztam rajta. Hasonlít a Mátrixra és a Csillagok közöttre is egy kicsit, és ha azt a két filmet összerakjuk, akkor megkapjuk ezt a filmet. A látványvilága nagyon jó, izgalmas, és remek jelenetek vannak benne.... Több
Nagyon látványos. Szuper jó téma mellé. Kevés szereplővel nagyon jó filmet sikerült készíteni. A színészi teljesítmények nagyon jók. 10/9
Láttam korábban, de szinte a felét már elfelejtettem. Számos alkotást véltem felismerni benne, ezért nem mondanám kiválónak. A csavarokért plusz pont, ami menti a filmet. Extra meglepetés Morgan Freeman volt.
Egészen elbűvölő világot fest élénk a film, sokszínűsége és látványvilága már 5 csillagot ér számomra. A történetről és a színészekről már nem is beszélve.
Remek a sztori, jó a script, és szuper a rendezés is, melyekhez kiváló alakítás is társul Tom Cruise részéről. A Feledés az egyik legjobb sci-fi, amit valaha láttam. Már az alapfelállás is érdekes: a Földön idegenek jelennek meg, melyek kiirtják a n... Teljes kritika
Akciódús film valami elképesztően jó látványvilággal és egyedi történettel. Nem kell tőle hardcore sci-fi-t várni, ez egy futurisztikus akciófilm, de a szórakoztató fajtából.
Egyszernéző futurisztikus akciófilm. Tipikus Tom Cruise akciófilmnek mondanám, de valahogy számomra mégsem volt az igazi, mert semmit nem magyaráztak meg csupán sejtették a nézőkkel. Így nemigen tudtam beleélni magam a történetbe és a szereplőknek szurkolni.
Tom Cruise filmjei közül csak a sci-fiket tudom megnézni. A feledés nagyon kellemes csalódás volt. Tetszett, izgalmas volt és magával ragadó. Azt azért gyorsan tegyük hozzá, hogy a sztori a HOLD című filmből lett koppitnva.
Kifejezetten tetszett a film, de a felénél rájöttem, hogy ezt már láttam korábban. Akkor úgy látszik, Jack Harper mégsem nem annyira felejthetetlen, mint Jack Reacher.
Jó történek, jó látványvilág, jó szereplők, jó fordulat. Minden meg van benne, ami egy jó esti mozihoz kell.