Rólam

Egy átlagos férfi vagyok aki nagyon szereti a minőségi filmeket.

Kedvenc kategóriáim a sci-fi, horror, thriller, háborús drámák, akciófilmeket, illetve a sorozatokat is kedvelem, de az mellett bármit megnézek ami lefoglal.

Szeretek a filmekről kritikákat olvasgatni, előzeteseket nézni, információkat gyűjteni.

Egy igazán jó film engem lefoglal, és persze egy egészen más világba repít el.

Kép

Kép

Vélemények (555)

69 Klónok  (2018)

2024. 04. 23.
Szerintem nem rossz film. Rettenetesen alulértékelt alkotás! Nagyon jó témája van. Az eleje egy kicsit lassú, de a vége egész pörgősre sikeredett. Azt nem mondom, hogy eg... több»
Egész jó kis alkotás, hibáival együtt! Szerintem elég lassú film, vontatott, kevés akcióval. Én nem tartom horrorfilmnek, inkább thriller kategóriába sorolnám, de jobbik ... több»
2024. 04. 23.
Nézhetetlen
Na azért ez borzasztó volt! Elképesztő, miért kell ilyen típusú filmeket csinálni. Kretén író, rendező, elmebeteg alkotása. Egy mesefilmből kiragadott karaktereket felhas... több»
2024. 04. 22.
Teljesen jó szórakoztam a film alatt. Imádom az életrajzi filmeket. Mindenképpen kellemes csalódás, nem vártam ennyit ettől az alkotástól. Olykor vicces, valamikor egy ki... több»
Sablonos, unalmas baromság!
Nagyon gyenge eresztés, amely sajnos nem olyan film, amit érdemes moziba megnézni. Borzalmas látványos (ezért kapott tőlem két csillagot), de ezen kívül sajnos nagyon, de... több»
Klónok (2018)
Last Vegas (2013)
Hannibal (2001)