Nekem kifejezetten tetszett! Nem értem, miért zavar valakit, hogy Kovács Patrícia ripacsnak volt beállítva, hisz az egész film erről szól, hogy ő ilyen jellem, konkrétan r*banc. Valamint Döbrösi Laura is hogyan lehetett volna erős jellemű, miközben az utcáról toppant be nagyképű önelégült gazdagok közé, cselédlánynak.
Hangulatát tekintve a Félvilág nagyon betalált, a századforduló utáni (20. század eleji) magyar főváros egyszerre csábító és hátborzongató világa, a hangos szalonok, ahol a gazdag urak az estéiket töltik, persze nem éppen csinos feleségeikkel együtt,... Teljes kritika
Jaj,de gyenge.Ez egy nagyon rossz magyar film,mesterkélt,és alakoskodó,ripacskodó színészekkel.Próbálok valami pozítívumra is gondolni,de nem megy. Ja,a popcorn jó volt.
A film hangulata és a kosztümök ellenállhatatlanok voltak. Kovács Patrícia nekem nem tetszett, szerintem nem beszél szépen és mindig hunyorog a szemeivel. 4 pontot csak azért adok neki, mert Made in Hungary.
Nem gyakran történt meg, hogy egy filmet gyors egymásutánban megnézzek, most ez történt, bár felirattal láttam és a PC monitorján. Így az iszonyatos szerepmondás ellenére (motyogás, makogás) tisztában voltam, hogy mit kellett volna hallanom a Duna TV... Több
Teljesen átjött a film, bár nem tudom, miért van misztikusnak megjelölve. Komor, szürke hangulatú, korhű, szépséges, finom rendezés. Remek alakítások, néhol megdöbbentő szerepmegformálásokkal (Kulka). Nagyon izgalmas mozi volt, többször fogok nekiülni.
Nekem tetszett, szépen volt felvéve, és a történet is egész jó volt. Egyedül a színészi játékkal voltak gondjaim: a 3 főszereplőnő közül nekem csak Gryllus Dorka alakítása jött be, Kovács Patrícia nagyon ripacs volt, és Döbrösi Laura is végig csak a ... Több
Talán a film különlegessége abban rejlik, hogy még nem készült ilyen jellegű film, ahol a látványra és a hangulatra ekkora hangsúlyt fektetnek. Történetben is érdekes.
Látványban és kosztümökben kiemelkedő a film magyar viszonylatban. A története sajnos kevés és Kovács Patrícia pedig egyáltalán nem hiteles.
A története nem volt valami erős. A külsőségekre nagyon adtak, az látszódott. A kosztümök, sminkek, a díszlet pazar volt, de más nem.
A hangulat és a látvány, a kosztümök csillagos ötös. A történet már nekem egy picit kevés volt és hát Kovács Patrícia mint díva....Jaj! Kulkából többet is néztem volna és Döbrös Laurát is egy egyre jobb szerepekkel találják meg!
Nem sok magyar filmet szeretek mert szerintem elég ügyetlen és érdektelen tud lenni de ennek a filmnek nagyon remek lett a hangulata és érdekfeszítő volt, ahogy szép lassan kibontakozott a történet. A színészek is remekül játszottak.