Nem vagyok egy nagy Denzel Washington-rajongó, meg nem hoznak különösebben lázba a filmjei, de a kerítéseknek hála nagyot nőtt a szememben. Remek hangulatú, szépen és lassan felépített történet, remekül elmesélve.
A film egy igen egyedi élményt nyújt. Nagy részt csak párbeszédek vannak, cselekmény nem sok. De a két színész annyira zseniális, hogy abszolút nem hiányzik, mert élvezet nézni. Sajnos nem tudom mindenkinek ajánlani, mert nem egy könnyen fogyasztható darab, de csemegézők szeretni fogják.
Teljesen mást vártam. Engem összenyomott a története. Nagyon zavart a tömérdek veszekedés a filmben.
Ez egy csodálatos film, fenomenális jelenetekkel, alakításokkal. A két színész fantasztikus, aki szereti a filmjeiket, annak számára kihagyhatatlan. Aki könnyed, light filmezésre vágyik, kerülje el. Ez az érzelmekre hat.
Komoly hangvételű, erős alkotás. Leginkább az szúrt szemet az egész filmben, hogy körülbelül az egész 90%-a a hátsókertben és a konyhában játszódik. Ez a film érdekessége. Egy helyszín eseményei, párbeszédei alapján ismerünk meg egy famíliát. Csak a ... Több
Troy elbűvölő személyisége sok érzést vált ki, nevetést, sírást, csodálkozást, legalábbis nálam ez volt. A film nagyon szívet melengető és kedves, az egész családnak ajánlom, hiszen tele van tanítással, útmutatással az életre.