Imádnivaló főszereplő, aki mára már befutott világsztárrá vált. Egy édes természetű ember mindennapjainak bemutatása, szerethető humorral. Vele mindig történik valami, mindig elbaltáz valamit és mindig a hűtőbe kotorászik. Kevin James mellett megjelenik másik főszereplőként Ben Stiller apja is, aki Arhurt, a saját házát leégető nyugdíjas apóst játssza, és minden erejével azon van, hogy veje (és sokszor a lánya) agyára menjen. Nevetős kikapcs az egész családnak. Szóval filmre fel, és jó szórakozást!
Egyik kedvenc sorozatom, Kevin James és Jerry Stiller együtt verhetetlen. Tele poénokkal a mindennapi életből.
Ez a sorozat is egyike a sok jó családias hangulatú vígjátékoknak. Legjobb mert tele van életben is tapasztalt humoros pillanatokkal. Doug karaktere nagyszerű figura.
Tinédzserkorom kedvelt sorozata, amikor még exemmel leültünk filmezni, aztán egymást húztuk a poénon, hogy na ilyen lenne egy házas élet. Ma egy ilyen sorozat már túl monoton lenne és unalmas lenne hogy a jelenetek, körülbelül mindig ugyanott játszódnak, de régebben ez volt a menő. Na és persze Kevin James és Jerry Stiller párosítása tökéletes volt, főleg, hogy mindkettő a poén improvizálás bajnoka.
Mostani kedvenc vígjáték sorozatom. Megunhatatlan. Doug, azaz Kevin James azóta is a vígjátékok világában utazik és kezdi kiforrni magát. Minden napi élethelyzeteket mutat be, melyben a különböző generációk együtt éléséből származó konfliktusok a fő humor teremtő megrezzenések.
Hasonló sorozatok
Érdekes, hogy ez szerintem tipikusan olyan sorozat, amit ha először látsz, egyszerűen nézhetetlen, de ha egyszer nem találod a távirányítót és megnézel egy teljes részt, egyszerűen utána a rabja leszel és letehetetlen. Nagyon jók a színészek és utáno... Több
Kevin James leginkább maradandó alkotásai között ez emelkedik ki leginkább. Minden részben tudnak olyat mutatni amitől hasunkat fogjuk a nevetéstől. A szereplők pedig mind imádnivalóak.
Szeretem ezt a vígjáték sorozatot nagyon jó poénok vannak benne, nem sexista és nem is trágár inkább családi. Doug, Carrie és az Apukája elég önzőek ami néha zavar.
Aranyos sorozat, de ennél sokkal többet nem tudok róla mondani. Az időt elűzi, megnevettet, de nem vált ki komolyabb érzelmeket szerintem senkiből. Ezzel együtt ajánlom.
Hihetetlen energiát tud adni. Amint leülsz elé ott is ragadsz és csak nézed sorba a részeket míg bele nem fáradsz. Ritka aranyos helyzeteket tudnak előállítani. Nekem még az apósa is szórakoztató. Néhol kissé idegörlő de akkor is