Forrest Gump

Forrest Gump

2015.05.03 Zsceeeka

Igazi klasszikus dráma, szerintem nem létezik ember, aki ne látta volna, vagy legalább ne hallott volna róla. Tom Hanks mesterien játssza a szerepet, nem is tudnám mással elképzelni. Kötelező darab.

2017.09.18 SzFa

Forrest butának tűnik, de valójában alázatos, kitartó, becsületes, fegyelmezet, az ígéretét betartja, szivből szerető és jó ember. A filmtörténelem egyik, ha nem, a legjobb, legmeghatóbb filmje.

2017.07.20 moviewer

Ez a film örök érvényű, mindenkinek látnia kellene. Nagyon komoly témákat boncolgat. Kell hozzá egy hangulat, de abszolút megéri megnézni. Hihetetlen alkotás.

2024.02.24 Schumy1

Egyszerűen bárhogy próbáltam esélyt adni, nem tudtam megkedvelni a filmet.

2020.11.02 belavagyok

Szuper film. Szerintem ebben robbant be igazán Tom Hanks. Rendkívül érzelmes darab, mindemelett a humora is zseniális.

2018.10.01 thejoker

Egy zseniális alkotás amely megérdemelten nyerte el az Oscar-díjat. Nagyon szép film egy nagyszerű történettel. Tom Hanks az egyik kedvenc színészem, amit ebben a filmben művelt az valami elképesztő, az egyik legjobb filmje. Garantálom hogy bárkinek feldobja a kedvét ez a film. Ez egy kötelező darab, mindenkinek ajánlott.

2019.01.04 szabomarc

Tetszett a film, az emberiségbe vetett hitet kissé visszahozza. Ajánlani tudom.

2018.07.30 czerik

Nagyon jó film, imádom. Izgalmas történet, jó karakterek. Minden percét élveztem a filmnek. Ajánlom mindenkinek.

2017.02.01 Hedy0809

Az élet olyan mint egy doboz bonbon...

Tom Hanks egyik (ha nem) legnagyobb alakítása. Megható, vicces és teljesen egyedi. Sírtam, nevettem és minden percét élveztem. Az egyik nagy kedvencem!!! 10/10

2021.08.15 Filmimado

Igazi klasszikus. Egy tollpihe repül főszereplőnk felé, s Forrest egy padon ülve meséli el életét a járókelőknek. Nagyon jó. A történetéről nem is beszélve: háború, futás (nagy mennyiségben), rákhalászat stb. Az is nagyon tetszik, hogy nem az egészet... Több

2017.10.01 alex

Szép. Mi lenne a világból, ha mindenki ilyen jó ember lenne (vagy az IQ 75 a szinonima a jó embernek)?

2020.08.11 Kazydo

Jó színész kellemes történetben

A történet merő fikció, hiszen ennyi ismert emberrel szerintem senki sem találkozott, mint Forrest Gump, de a Tom Hanks alakítása mégis annyira elvarázsolja az embert, hogy nem azon gondolkozunk közben, milyen nagy hülyeség néhány jelenet, hanem jókat derülünk az aranyos dumáján. Azt gondolom, hogy ezzel a szereppel csak jót tett Hanks a fogyatékkal élők megítélésében, mert Ők is lehetnek humorosak, kedvesek, jószívűek, szerethetőek, mint bárki más. Hasznos film ebben a haszontalan világban.

2016.02.08 doroffee

Ez az egyik legnagyobb kedvencem. Nagyon megható, érzelmes történet annak ellenére, hogy ez a lelkizés-rész nem megy a történet ritmusának a rovására. Tom Hanks tökéletesen hozza ezt az esetlen, de csupaszív figurát.

2018.04.17 Murphyyy

Gyönyörű film, gyerekfejjel láttam utoljára, most egy pár hete néztem meg újból. Sokkal többet adott. Szerelemről, családról, útkeresésről, kitartásról... Két nagyon igaz idézet pedig: "A mama mindig azt mondta, hogy ha új életet akarsz kezdeni, hagy... Több